"Hitta modet Tilda..."

En vanlig rep dag har det idag varit! Kul som vanligt! Efter skolan va vi kvar i musikrummet i typ två timmar. Malin fick mig att sjunga... :/ Vågade inte riktigt helt men lite iaf. tack tant min... Nu är jag hemma bara. Har ass ont i magen :( Så ska bara va hemma nu. Men imorn ska jag nog va med Sigge och Ella pella.
Känns som om jag ahr lite blogg torka just nu, ingen fantasi what so ever.
Så vi hörs sen!


Natti nussan!

Är jätte tlött! Känner mig som om jag va 11 år yngra än vad jag faktist är och grymt busig hihi :)
Nu har jag iaf sett New Moon! Grymt bra såklart, och seriöst... Jacob utan tröja är inte att leka med. Herre min get! Han hade ingen tröja på sig under hela jäkla filmen, speciellt inte i seriösa scener, asså det gick inte att ta seriöst. Frida jag och signe satt bokstavligen och drägglade, tsm med alla andra pers i biografen. Kuligt!
Imorn är det skola, rep dag! Helgen gick alldeles för fort den hör veckan. Ushush! Men nästa helg ska jag nog sova hos Ella, och Malin kanske? Och sen på söndag kommer världens bästa Sagis från Mallis hit, tänkte dra med henne på dansen =)
Men nu ska tilla sooova! Natti nussan!

1a advänt

Happy första advänt eller vad man nu ska säga! Ska dra om typ en haltímma, ska träffa frida utanför sergel vid fem, haha vi fick ryck och bestämde oss för att käka på donken innan så så blir det!
Hade dans idag också, seriöst roligaste lektionen på terminen men jag skojar inte när jag säger att det va den hårdaste. Så efter gick jag till skrapan och köpte MJ byxorna tills imorn och köpte en chai latte på barista ( ändå stället som kan göra dom) tyckte jag förskänade det ;)
Vill ni veta nåt som är grymt sugit? I twilight finns det en låt som heter Decode som en grupp som heter Paramore gjort, jag älskar seriöst dom och jag fick för nån dag sen veta att dom hade konsert i sthlm igår... som vanligt kunde jag inte gå.... Fan.
Aja, förutom det har jag suttit vid pianot hela dan, lärt mig spela början till River flows in you =)
Men vi hörs sen! Ha en bra kväll!

The Notebook


Jag och tant snackade just om denna underbara mysiga tok romantiska film.
Sett den typ tusen ggr nu men tröttnar aldrig!
Smälter!

If your a bird i'm a bird...


Persuit of happiness

Lycka är det viktigaste. Om man inte är glad, vad är livet värt då? Lycka kan vara allt, från att se ett barn skratta till att träffa sin äkta kärlek. Vet inte riktigt vad det är för mig. Förutom att det har nåt med musik att göra. 
När jag va liten va det att stå vid kanten av scenen, med ett brett smajl på munnen och ärligt talet stolthet över att jag är den jag är. Att efter spelningen bli buren av den där trygga famnen och vara glad, skratta och kolla på när alla skivor signeras. Och sen gå upp till hotell rummet och sova. Sen vakna och göra samma sak om igen.
Men det va förut. Tänk om det kunde va nu istället. Eller om man kunde gå bak i tiden och leva där lite längre. Skulle ärligt inte ändra nåt.
Men nån dag ska jag hitta något lika bra, nån dag kanske jag kommer va den människan den där lilla flickan kollar på med ett stort smajl på läpparna. Tror jag skulle va bra på det, skulle göra allt du inte gjorde. Skulle lägga den lilla flickan först.


Ännu en till mössa till Tilda!

Nu är jag hemma efter en lång dag med mammi i Nacka forum. Julklapparna är avklarade och fick även hem lite mysiga andra saker till mig själv. Bl.a ännu en till mössa :) Måste bara säga, höstkläder är det mysigaste som finns!
Längtar också tills imorn, dans, new moon och frida =) Jippie! Plus att jag har kvar min bio kupong så det blir gratis bio för min del moahaha!
Det ända negativa med dagen är att lördagar är verkligen en sugig tv kväll -.- Haha nörd!
Har inget att skriva nu, hörs sen

H E L G ! !

HAR BESTÄMT MIG FÖR ATT HA VÄRLDENS BÄSTA HELG! Haha vilket jag nu visade med att skriva i "caps lock" ;)
Imorn ska jag och mammi till Nacka forum och äta lunch och gå runt lite. Som vanligt är jag köp sugen! Moahahaha x) Men det blir köp till massa andra (jullklappar) denna gång vilket är lika roligt det.
Sen på sönda har ja som vanligt dans, bara 6 lektioner kvar på teminen :( Sen ska jag förhoppningsvis se New Moon med Frida! Bra helg va? Och där emellan blir det säkert lååååånga onödiga flummiga men klassiska telefon konversationer med Malin. Vilket självklart är det bästa!
Kollar faktist på Idol just nu. Tove ska vinna! Bara så ni vet ;)
Nu börjar det! Föresten tycks om designen? Blev rätt nöjd, lite simpel liksom.
Pöss och flumm!

HAHAHAHHA! Skrev rubriken sist nu, och började tänka på älg! HAHAHAH DET RIMMADE!
... förlåt :/

Ännu mer tankar

Det sägs att man bara ska ta det lungt, inte stresse och fullständigt skita i vad alla andra tkr. Något som jag faktist va grymt bra på för typ lite mer än ett år sen, vad hände där? Vet att den där tjejen fortfarande finns kvar önskar bara att hon vågade tränga sig fram igen.
Alla säger att det som betyder nåt är att man är glad och mår bra, just det varför ska det då va så många åsikter gämt och snändigt? Om jag vill känna på ett speciellt sätt ska jag väl få göra det?
Bara så äckligt trött på alla dessa små komentarer som bokstavligen kan förstöra nåns liv. om du bara visste hur mkt det du sa gjort...

Ännu en till sak som visar hur mkt man behöver ens äkta vänner.

Tanternas underbara sjuka humor (vi pratar i tele)

Malin- HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA!!! (helt plötsligt)
Tilda- Vad...? Suck... -.-
Malin- HHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHA Ett annat ord för BH, bröst hållare! HAHAHHAHAHHA!
Tilda- HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA!

 

 


"Varför klipper du det då?"

Det va en pappa som stog på hans tomt och klippte gräsmattan när hans fem åriga son kommer ut och frågar "Varför växer gräset?" Pappan visste inte riktigt vad han skulle svara hans son på ett sett som skulle få honom att förstå, han var ju lite för ung för fotosyntes och allt sånt. Efter en lång fundering kom han på svaret.
"Gräset växer för det vill växa."
Pojken svarar
"Varför klipper du det då...?"

Tänk dig nån som har några vänner och en familj som alltid säger "va bara dig själv, vi accsepterar dig" men sen när du är dig själv, blir du ställd ensam i ett hörn. Helt ensam, är man verkligen accsepterad då?
Man vill bara att dom ska känna dig för den du är. Att dom ska låta dig växa till det du vill bli, till det du faktist kan bli.


Påminn dom du verkligen älskar hur älskad dom faktist är och hur nödvändiga dom är, det är den bästa känslan att få höra det då och då♥


Avundsjuka...

...är för mig en av dom jobbigaste sakerna som existerar. Speciellt när man inte kan göra något åt det. Att ha så lågt själförtroende att man verkligen behöver nån som säger hur älskad man är och hur mkt man behövs regelbundet kan vara liksom ända sättet att klara av allt. Men sen när man känner att det fattas ibland, att det är nån som betyder mer för den personen som betyder mest för dig, även om det inte är så, det är det jobbigaste. Sen känner man säg så jäkla hemsk att man har dom tankarna och känslorna. För allt man vill är att den personen ska må så bra som möjligt så man borde inte behöva tänka så. Men... va? Det är väl ändå inte rätt?
Om den personen behöver en så mkt som den säger borde väl också du själv behöva må bra. Eller...?


Question excisting

Ärligt talat hur mår jag? Ska det va så jävla svårt att veta? Fattar inte ett skit av vad som händer just nu. Nån frågar "hur mår du?", svaret ska kunna va lätt och ärligt. Men det är det inte... Varför? Har fått samma anledning hela jävla tiden men hur länge ska dom känslorna hålla kvar? Flera år till? Hela livet...?
Är grymt trött på dom hur som helst. Allt skit som sägs hjälper ju inte riktigt heller. Men har inte orken att säga emot, eller så vågar jag bara inte? Nåt av dom är det. Men jag vill veta vilken av dom det är! Vill inte undra.
Vill känna mig själv så pass väl, eller så vill jag att du ska känna mig. Vilket du helt klart visat att du inte gör.
Vill inte behöva skriva sånna här inlägg hela tiden men förutom låtar så är det så här jag får ut det. Ändå så skämms jag över det så in i helvete.

Vill ni veta nåt läskigt? En sak vet jag. Har fått frågan "vem vill du ska hålla om dig när du behöver en famn, när du inte orkar mer?" svaret är, förutom Malin så är det dig jag redan förlorat. Efter allt skit du gjort och sagt så är faktum fortfarande att det är dig jag saknar mest.  Hur är det ens möjligt!? Har inte pratat med dig på två veckor idag. Tror jag inte riktigt insåg vad jag förlorat för än när jag levt i det ett tag.

-SÅNNA HÄR INLÄGG KOMMER LITE DÅ OCH DÅ, MEND ET ÄR LIKSOM MIN BLOGG OCH MÅSTE VERKLIGEN SKRIVA AV MIG. SÅ SNÄLLA, INGA KOMENTARER OM HUR SYND JAG TKR OM MIG SJÄLV FÖR DET ÄR INTE DET DE HANDLAR OM. -

Vet att jag inte borde ta åt mig men hur kan jag inte göra det?

det känns... det gör faktist ont, speciellt när det kommer från nån som jag ärligt talat gjort det mesta för. Vafan är det värt?

En kaktus kan inte så en mössa!

Känner mig grymt talangfull just nu måste jag erkänna! Har gjort ännu en till mössa åt mig själv på syslöjden idag! :D Sen så kom jag och Frida på att det kan väl dom flesta göra men nej! Kom på världens bästa ursäkt. En kaktus kan faktist inte det! HAHAHAHAH, fråga inte vart det kommer ifrån men hade jävligt kul åt det iaf :P FLUM!
Hur som helst har jag haft en rätt bra dag. Det är ju tisdag! Då är allt bra =) *host*
Kom hem för ett tag sen, va kvar vid Luma ett tag och tjockade mig med Gurra och Malin. Fy på oss Malin! Hehe men kul va det. Och mys!
Känns som jag skriver väldigt mkt onödigt just nu :P Så ska sluta innan det går över styr.

EN SAK BARA! SLUTA SNACKA SKIT! FRAMFÖR ALLT SKIT OM MÄNNISKOR SOM FAKTIST LITADE PÅ DIG... va tvungen att få ut det...

Cya!


Min dag!

Har haft en skitbra dag idag faktist. Allt har börjat lösa sig liksom =) Sååå skönt! Plus att det va rep hela dan vilket jag alltid blir extra glad av. Att va i ett rum med massa instrument och mickar med sina vänner och lyssna på det man är kapabel att göra är typ helt underbart. Känns som spänningen inför showen ökar allt mer varje måndag. Ska bli så jäkla kul! Det låter rätt bra också=)
Anyways! Är jätte film sugen, så tänkte kolla hur mkt Voddler kostade, och nu får jag ett mejl med förljande:

 
Thank you for showing an interest in Voddler!
A beta version of Voddler is currently out and we will not add new members at this stage.

But have patience, the official Voddler will soon be released and your name and email will be saved until then. An invitation will find its way to your inbox when the time is right.
Men nääh! Har absolut inget tålamod! Haha
Men nu ska jag fortsätta prata i tele med två pers samtidigt. Lyckat!
Puss!

 


Reprepreprep!

You heard me! Ska snart till skolan men som vanligt gick jag upp för tidigt så hade tid att blogga lite. Men idag är det måndag vilket betyder profildag vilket betyder rep! :) Bästa dan förutom tisdagar såklart ;)
Har dans idag också men sen ska det pluggas!
Ha en bra dag, det blev ett kort inlägg. Puss!

Ett fullpackat men underbart år

Du känner mig bättre än vad jag känner mig själv, du vet vem jag är när inte ens vet vem jag är, du hör på mig när nåt är fel även om jag inte vet vad som är fel. Om jag måste så är det din famn jag vill sitta nära. Det går liksom inte att beskriva i ord hur mkt du behövs just nu, och alltid. Men det där med att du känner mig bättre än jag känner mig själv kanske inte alltid är så posetivt. Både du och jag säger att det blir för mkt när massa andra kommer med deras skit när man inte kan hantera sitt eget, men om du då ser och märker att nåt är fel även fast jag inte säger det så får du ju ändå det skitet på dig. Även fast jag inte med mening gett det till dig.
Därför, därför vågar jag inte. Men vill ändå inte att du ska tro att jag inte litar på dig eller att jag inte känner mig säker med dig för det gör jag. Men det vet du ju egentligen. Eller hur?
Men hur som helst, har tagit hand om dig så gått jag kan i lite drygt ett år nu. Ett år som inte alltid varit lätt men det har helt klart varit värt alla tårar allt bråk och allt sånt. Och åren kommer fortsätta. Jag kommer fortsätta ta hand om mig och du kommer fortsätta ta hand om mig. Tillslut kommer jag våga att du tar hand om mig.
Vill spendera mer tid med dig också, så det inte blir att vi glider ifrån varan. Den chansen ska inte ens finnas.
Vi lovade och håller det <3

Nu aker vi hem!

Klockan ar 10.42 (09.42 for er) och jag ar vaken!... Eller det ar inte sa ovanligt om jag skulle va hemma skulle jag anda behova ga upp for dansen men anda nu far jag inte dansa och jag ar vaken! Flyget gar vid tva sa kan ju i for sig va darfor. Ja men idag kommer vi hem! Och vill ni veta nat totalt surt? Glomde min ipod laddare hemma sa ar helt musiklos under hemresan! Fatta sugit!
Ni skulle ha sett mitt damp ryck nar jag kom pa det, hehe :P
Helgen har gatt skitfort, och det anda jag gjort ar typ att suttit vid pianot. NERD! xD
Menmen vi hors sen! Maste ata nat nu.
Pusspuss!
Ps: JAG VILL HA EN MAC! Saknar min! 

Faint

Sinnesjukt... Seb spelade den har for mig igar. Tydligen va det den forsta laten han larde sig pa piano. Som ni vet alskar jag instrumentala piano latar och det har ar bara for sjukt. Kan nt sluta lyssna. 
Linkin park-Faint piano version

Vill du verkligen se vad du missat?

Heej finaste ni! Har inte bloggat pa lange, sry! Just nu ar jag hos pappa i Helsngfors med Sebbe, aker hem imorn.  Sag just videon pa Signe, Elle och mig pa Faecbook ocksa,,, herregud hur flummig kan man va? Hahahahha! Om ni har sett den, ha i hjarnan att va inte ar seriosa :) 
Idag har jag bara varit hemma, vagade spela lite for honom... va tvungen. Vagade inte sjunga men spela lite. Skrev en ny lat, bara tagit det lungt. 
Vet inte men varje gang jag ar har kommer jag hem och ar en helt annan person kanns det som. En person som hittat sig sjallv annu lite mer. 
Kanns bara som att varje sekund ar jag redo att stlla mig upp och bara skrika, saga allt jag vill ha sagt men sen vagar jag inte. Sa aker jag hem och maste bygga upp mitt sjalvfortroende annu mer sa jag kanske vagar nasta gang. Och sa gar det, runt och runt och runt. 
Men anda nar jag kommer hem har nat hant inom mig, ilskan har vaxt lite, besvikelsen med, men anda sa inser jag lite med hur stark jag faktist kan vara. Saknar min Malin sa in i hevete daremot, behover verkligen henne. Nu mer an nansin lite.
Maste ga nu. Vi hors imorn .
Vill att du ska kanna mig, vill vaga visa dig vem jag ar. Vilket jag sakert gor, men vill du verkligen se vad du missat? 

En trasig skärm och massa onda fingrar

Hihi vilken påhittig rubrik ;) Sitter i min säng, lyssnar på The Fray och försöker fixa mammas gamla Nokia. Skärmen på min mobil är PAAAJ och min touch har fått ryck... Är för till fälligt mobil lös vilket är jätte hemskt!
Menmen! Och sen det onda fingret va det ja.... Öhm, ja så här är det. Jag har haft en baby toffs runt fingret ett tag nu och vägrar att ta av det, den betyder liksom mer än en vanlig snodd! Haha gud så töntig jag är :S
Idag tog mina älskade vänner "nöff nöff sprutan" i skolan, jag skulle ju inte ta den men höll tant<3 i handen och fick tom en pepparkaka!
Men vi hörs sen! Cya!

Happyland!

I'm back! Den glada lilla jag. Eller det kanske jag inte borde säga heller men nu har jag deppat klart. For now! Haha och eftersom jag heter Matilda Mandolina Bibb så vet jag inte hur länga min plan kommer hålla men jag och framförallt mina två musketörer ska få mig tillbaks till den flummiga tredje musketören dom känner. Eller hur!? =)
Har själv sagt att man aldrig ska låta nån klampa sönder ens hjärta och äta upp än så borde nog följa det själv.
Det posetiva av det här är däremot att tusen låtar har kommit ut ur min hjärna. Hemliga sådana däremot ;)
Hehe nu ska jag... vet inte vad jag ska göra. Ringa tant kanske? Haha nä du får ringa mig istället!<3
P U S S!

Happyland!

I'm back! Den glada lilla jag. Eller det kanske jag inte borde säga heller men nu har jag deppat klart. For now! Haha och eftersom jag heter Matilda Mandolina Bibb så vet jag inte hur länga min plan kommer hålla men jag och framförallt mina två musketörer ska få mig tillbaks till den flummiga tredje musketören dom känner. Eller hur!? =)
Har själv sagt att man aldrig ska låta nån klampa sönder ens hjärta och äta upp än så borde nog följa det själv.
Det posetiva av det här är däremot att tusen låtar har kommit ut ur min hjärna. Hemliga sådana däremot ;)
Hehe nu ska jag... vet inte vad jag ska göra. Ringa tant kanske? Haha nä du får ringa mig istället!<3
P U S S!

The laughter is suffacating me

När jag inte ens vågar öppna mig för er har den fan gått för långt. Ja, jag kanske överreagerar totalt men att veta att folk tycker och tänker saker som inte ens är sanna, vad ska man göra då? Ignorera det? Ja det ska man, man ska inte ta åt sig men det är så jäkla mkt lättare sagt än gjort. Iaf för mig. Vilket jag idag märkte, att jag verkligen inte kan blunda, att jag verkligen inte kan skratta och vara glad när det äter upp mig. Vill prata ut och lösa allt, men om jag ska vara helt ärligt vågar jag inte. Är oftast stark, det vet jag men just nu vågar jag verkligen inte ta det steget. Och hur ska det lösas egentligen? Med ord. Vad skulle jag säga...?

Seriöst det här funkar inte, måste kunna prata. För några månader sen sa jag alltid vad jag tyckte, jag litade på folk, jag kunde öppna mig. Vad i helvete hände? Och hur ska jag få tillbaks det igen? Saknar det.

 


Two sides to every story

Rykten, bara massa falska rykten. Man blir inblandad i nåt som man inte ens vet något om. Vad är det för skit?
Varför ska det behöva va så, asså vad ägnar man med det?
Vet inte ens om jag borde säga nåt eller bara låta det vara? Helst skulle jag bara vilja slå in ditt huvud i en vägg eller nåt. Eller nä lite överdrivet men du har absolut ingen rätt att göra så. Litade på dig...

Jaa... min dag bestog mycket med det över. Det och miljontals tårar och Fridas famn och sen lite flumm på sidan om. Men det är väl löst nu. Den viktiga delen iaf. Hopppas jag

Ska skriva lite nu på nån låt. Eller börja på nån ny kanske?

Tro aldrig på nåt om du inte har hört båda sidorna först


Matilda är pank .

Fakta visar att Matilda är pank :

"Den där klubban kostade fan 1.50! Så du får fan inte ta den!!!"

HAHAHAHAH! Malin försökte sno min klubba... den va god, och dyr!


Litar du på mig...?

Gud va ihop kört saker kan bli ibland. Känns som man är totalt fast. Ingen väg ut..? Vet inte ens om jag mår skit längre eller om det har gått så pass långt förbi det så jag inte vet nånting. Vet bara att nåt inte är rätt. Det fattas nåt. Just nu är den ända anledningen till att jag går till skolan varje moron att jag får upp hoppet om att du ska le åt mig, säga nåt eller som idag vända dig om, lägga märke till mig och krama mig. Resten vill jag helst bara rymma ifrån. Men det kan jag inte för skulle hata mig själv jäkligt mkt då. Kan inte lämna dig och kommer inte göra det heller... skulle bara bli värre.
Så nu, nu blundar jag igen. Försöker se det posetiva i det hela och försöka vara glad. Det är inte det lätta, men vad är det rätta då...?


It's a four letter word

Man kan inte sluta le, man är konstant fnittrig, man sitter konstant med mobilen i handen med kontakt listan öppen och markerad på personens namn. Det är verkligen den mysigaste men läskigaste känslan nånsin. Mysig för att man har alla dom där känslorna, men läskig för man inte vet om man bara får upp ens förhoppningar och för man inte vet om man kommer bli krossad eller inte. 
Men anurlunda från alla andra gånger så är det inte lika läskigt. Det blir som det blir. Och det är okej för mig.
Du svarar när jag messar, du ler åt mig du är shysst som fan. Det kommer bli bra!



It's a four letter word
L O V E


Tidig väckning av lillaystern!

Lördag va det jah! Eller nä nu är det söndag för 5 minuter sen ;) Kom hem för inte så länge sen. Vi har varit på middag hos nåra gammla kompisar som jag vuxit upp med. Haha som vanligt så kollade vi på twilight ;) Stella och jag blir seriöst nördar när vi är med varan. Vi skulle äta indiskt och kolla på Gandhi men haha så blev det inte :P
Innan vi åkte dit va jag med Malin. Haha jag försov mig lite så hon ringde och väckte mig. Sry din storasyster gillar att sova. Iaf så träffade jag henne, fikade på ett fik vid slussen som nu är vårat fik sen gick vi ner till vattnet och mös =) Bilder kanske kommer imorn, mobilen vill inte samarbeta med datan men kan pröva.
Måste sova nu, ska upp tidigt imorn. 10.30 tom! Hahahaha!
Sov sött!


Fredag den 13e

Freeeedag! Gud så skönt. I helgen ska jag inte göra så jättemkt. Förhopningsvis åker jag till Malin imorn men ska va hos några kompisar på midda vid fem så får gå upp tidigt isf ;) Sen har jag dans och sen är helgen slut :P
Det har hänt mkt skoj idag! I skolan hände lite små saker som fick mig att inse att jag nog måste börja ta hand om mig själv mer. Bara att jag är mästare på att skita i mig själv och dra på mig alla andras saker. Vilket jag älskar att göra och har inge problem med det alls men måste få ut mitt på nån också.
Efter skolan va vi kvar i skolan ett tag som vanligt. Sen åkte jag till Globen. Skit skönt att va helt själv med bra musik i öronen faktist. Köpte lite små saker, hårspännen, hårsprej och nåt mer.
Och medans jag va i globen fick jag typ världens mysigaste mess så här sitter jag nu och är lite små fnittrig och varm i kroppen :P
Hehe men nu tar jag mig till min älsklings plats ever, THE PIANO!! =)
Hörs sen! /M

Ps!
Titta vad jag hittade, det är ju fredag den 13e idag och alla säger att det är en oturs dag. Men haha fakta visar till och med att det kan va en tur dag. Och det va det för mig!



Friday the 13th
occurs when the thirteenth day of a month falls on Friday, which superstition holds to be a day of good or bad luck.

från www.wikipedia.se


TILDA HAR BLIVIT BEROENDE!


Arctic Monkeys
Fluorescent Adolescent


I wanna scream

Rykten... nånting som kan förstöra ens liv. Hur kunde du sjunka så här lågt? Du visste sanningen men varför va du tvungen att göra om den till ett totalt lögn, och framförallt säga det till alla.
Raderade ditt nummer från mobilen idag, raderade dig. Nu måste jag verkligen glömma dig. Orkar inte mer av det här. Ska försöka se det posetiva i det. Jag kan äntligen släppa taget om dig, mina känslor för dig och bara gå vidare. Men ändå så vill jag att du ska veta hur förbannad jag faktist är. Vill skrika! Vill få ut det. Vill fråga dig hur fan det kan ha varit mitt fel allt ihop? När det va du som sa att just för den anledningen så skulle du kunna göra allt för mig. Lögner!
Och nu säger du att du snart är redo att va min vän längre. Men nej. Det är inte bara upp till dig längre. Du ska inte få klampa sönder mitt hjärta.
Ha ett bra liv .





what if i knew how to yell
what if i knew how to scream


Humiliation!!

Det finns verkligen inget bra sätt att starta ett inlägg om ens dag men så här blir det! Dan har varit helt vanlig. Förutom att jag skämde ut mig tooootalt på gympan! Inte med mening, asså det blev bara fel! Hahaahah!
Efter skolan hade jag dans, gör typ världens hyper koreografi. Eller den är jätte slow och mysig i början sen kommer refrängen och då jävlar! Roligtruligt!
Imorn är det dags för ännu ett till prov, i matte! Men tror jag kan det nu. Skönt med fredag! Veckorna går så jäkla fort nu för tiden! Får ju löshår på Lördag också. Om allt går som det ska!
Bloggar inte så mkt längre har jag märkt, har liksom inget att skriva.
Men ska skriva mer, nåt kommer jag väl på!
Puss!

-


Bilden förklarar allt om dagen .


Flummigaste dagen!!

Nu är lilla jag hemma! Sitter och kollar på the City, avsnitt som jag redan sett däremot -.-
Har haft en grymt rolig dag faktist. Vi är i våra älskade 15-grupper på Tisdagar vilket jag äääälskar! Va med Frida och Signe för det mesta. Flummade galet, höhö x) Så hade vi våran älskade 70 minuters syslöjd, men vi fick göra symaskin grejs så jag slapp stickandet så det gick bra!
Min Malin är sjuk :( Det va väl det ända negativa med dagen. Bli frisk fina!<3
Är hemma själv ikväll så det blir kanske rätt mkt bloggande eftersom jag inte har nåt annat att göra.
Ha det bäst! /M

Hjälp...

Är jag arg, är jag ledsen eller bryr jag mig ens? Ville verkligen få det här och trodde verkligen att jag skulle få det men tydligen inte... vet att alla inte kunde få men var det därför eller dugar jag helt enkelt inte...? Är jag ens bra eller borde jag bara ge upp på min dröm? Nej det här kanske inte är en sån stor grej igentligen men för mig är det ju det. Mitt självförtroende behövdes höjas inte sjunkas.
Men jag får väl bara se glad ut. Eller? Orkar inte med alla små komentarer om "Men det är väl inget, du får en ny chans" det kanske är sant men som jag sagt förut vill jag bara lyckas! Lyckas med det jag drömmer om. Och alltid tro lika mkt på att jag kan men sen kommer en sån här grej och tvekan börjar komma.
VILL INTE GE UPP! Men vill va bra för fan...

Tyst Matilda, tyst bara...

Det som jag är mest rädd för nu är att bli besviken. Igen . Att falla för dig och sen bli krossad, eller krossa mig själv. Därför tvekar jag. Så jäkla jobbigt att inte veta hur man känner. Man blir så förvirrad.
Att sitta och göra alla möjliga planer över hur bäst det skulle kunna va, hur mysigt vi alla skulle kunna ha, det är väl faktist inte så jäkla smart? Fär så blir det väl bara inte. Eller? Kan det bli så? Vill tro på att det kan bli det men orkar inte mer tårar, bråk och krossade hjärtan. Allt jag vet är att jag gillar dig skit mkt. Och det finns ingen tvekan på att du typ är den sötaste människan som finns. Men får ignorera det nu, för stunden iaf.
Plus att hur vet jag ens att det skulle kunna bli så även om jag skulle vilja, jag menar varför skulle du av alla människor tänka på mig.

Men sen kommer tanken, är det här bara ett till sätta att springa bort från verkligheten av att jag inte kan släppa dem andra personen...? Orkar inte springa, är trött på att spinga. Men orkar inte falla heller om det blir skit utav det.

"Skit i det bara Matilda, tyst bara tyst..."


Can't help but wonder

Vafan klagar jag för?
Jag säger att jag saknar en varm stor mysig famn, en puss på pannan och en hand att hålla när man behöver den.
Men är det inte mitt fel att jag inte har det så nu.
Kan inte göra nåt förutom att skylla på mig själv.
Säger inte att jag ångrar det.
Säger bara att jag saknar det.
Det skulle kunnat vara jag som vaknat i din famn.
Jag som gett dig det där smeknamnet.
Men nu är det inte det helt enkelt. Fan va anurlunda saker skulle kunnat vara om jag inte trott på allt som alla sa.
Man kan inte låta bli att undra.
Mitt fel...
Mitt liv...
Du, borta .


Ouch!

Nu är jag hemma! Med rakt hår, men nej ni får inga bilder för dom hade så jäkla mycket grejs i håret så det ser skit slickat ut men ni får när det har lagt sig lite =) Och på lördag en vecka alltså är det dags att sätta in löshåret.
Ojoj hur ska det gå...? Det blir väl ner till skulderbladen eller nåt. Hoppas det blir fint!! :S
Efter hår fixnings grejen gick jag och mamma och köpte pizza och gick upp till mormor och morfar och käka där.
Det va min eventfulla  dag. Imorn är det dans! Och sen börjar veckan igen och dags för hyper rep!
Pusspuss!


Natti nussan!

Hahaha fick världens kroppskontakt sug! Haha en storm varm kram, en stor varm mysig famn. Haha oj... seriöst hjälp. Malin!! x) Anyway nu ser vi förbi det... borde sova nu. Måååste bli helt frisk ju!
Godnatt smurfar!

ps: seriöst jag skojar inte... fy helskotta va mysigt det skulle va. syftar inte riktigt på något i det här. eller lite jo men ändå! haha förlåt va tvungen.

(OBS) förlåt mig för detta inlägg. det blir så ibland, inte så lätt att förstå om man inte är ägaren av denna lilla ekollon av hjärna .


Men wtf! nu började jag tänka på små mysiga söta bäsisar osså!
i'm hopless...
snart kommer väl dom snälla små männen med vita rockarns och tar bort mig också.


Ojojojojoj!

PAAANIK! Haha är hyper nervös över imorn! Ska ju fixa håret! Hjälp... mitt fluff all gone, for now iaf.
Men ändå ska det bli hyperkul! Är så trött och irreterat på mitt hår just nu. Säger inte att det är det fulaste som finns men det är så himla svårt att hålla nyttigt och fint. Inte lätt att hantera alltså. Så nu är det dags och klart jag vänjer mig. Rakt och längre. Eller spikrakt kanske det inte blir men anurlund förhoppningsvis.
Men ni får bilder imorn! Men komentera mkt och ha en bra kväll. Själv ska jag fortsätta på låten och kolla idol.


Kate Nash- Nicest thing



Dagens bilder =)


Det va liiiiite svårt för Signe att vakna denna morgon...


... men sen vaknade hon till och började med hennes nyaste konstvärk.


Masterpiece! Fuck Mona Lisa, go Gunhild! ;)


Fredde på den grymt intresant NO lektionen




Hihi lilla jag hade baby toffsar idag, fick inte ta ut dom av Malin... :P



Och sist men absolut inte minst...

...älskar jag dig?

 


I'm OVER you... ?

Min dag var som vanligt. Lite upp och ner. Eller skojar jag eller? Haha den har inte alls varit så bra. Men nu ska jag fan lämmna det bakom mig! Måstemåstemåste. Mår bara dåligare av det. En sak bara. Du säger att du vill att jag ska må bra, sen så gör du exakta motsattsen. Du lämmnar mig. Logiken i det tack? Klart du också ska må bra jag mår ju inte bra annars. Men nu tkr du att jag bara ska glömma det. Aja... vad kan jag göra?
Iallafal så ska jag sluta tänka på dig nu. Om jag kan. Och en till sak, ska aldrig falla för nån så fel igen.
Efter skolan hade jag dans, haha värsta flum lektionen. Alla va typ sjuka men vi började på en ny koregrafi. Bajs rolig =D Och nu är jag hemma med jätteont i huvet :/ Ushush. Men nu börjar Sining Bee, garvade som fan av veckans singin bee reklam så va tvungen att kolla ;)
Hörs sen! /MMB

- ingen ska få dig att må så jävla dåligt så man blir rädd för sig själv, absolut ingen. Inte ens den du är så oerhört kär i. så försök se det posetiv i livet. asså jag vet att något bra kommer hända snart. malin du har ju ass stora planer för mig ;) life's good. saker kommer ändras till det bättre, det gör det alltid <3 -


Farewell

Jag älskade dig jag litade på dig, du var min jag var din. Allt du sa, va det bara en lögn? Men varför ens slösa din tid på mig om du inte behövde mig. Trodde på dig.
Vet att du är ledsen, men det ger dig ändå ingen rätt att uttnjytja mig och alla andra. Det läskiga är att till och med nu kan jag inte släppa taget om dig. Saknar dig redan mer än ord kan beskriva...
Men dom orden gjorde så sjukt ont. Som om "menar du det verkligen?" Väntar på dagen du ska komma till mig som du brukar göra, krama mig bakifrån och gräva ner ansiktet vid nacken. Vill inte förlora en vän. Men om det va det här som va hela grejen var du verkligen en vän då? Nåt var du iaf, eller...?
Men skit i det nu, inge mer M&K, inge mer sanning tills 2 på natten.

Why do i have to love you so?


Like a drug

Min dag har verkligen varit kaotiskt! Och inte riktigt till det posetiva. Allt händer bara på samma gång och jag klarar inte av att ha allt men aldrig få ut det. Förutom här, på bloggen men det skiter sig ändå för kan inte skriva i detalj. Plus att dagen aldrig ville ta slut kändes det som...

- Är bara så förbannat beroende av dig. Vill inte va det men varför kan jag inte låta bli? När du gråter gråter jag, när du skrattar skrattar jag. Bryr mig och vill hjälpa men vågar inte... Men ändå vet jag att du vet att jag finns. Du har sagt det själv. Även fast ditt sätt kanske inte alltid är så bra kan jag inte släppa taget.-
Fattar inte hur det kunde bli så här eller.

...
men tillslut gjorde den äntligen det och Ella, Frida och jag åkte hem till mig och lagade mat och deppade vidare hehe.

Men nu orkar Tilda inte blogga mer :P Men vet ni? På lördag ska jag till frissan. Och mit hår ska bli raaaakt! Och sen om nån vecka får jag extensions ;) HJÄLP!? Vad tycker ni, behöver nåt nytt. Kan ju alltid få tillbaks det gamla efter ett tag.
xoxoox M


orkar inte vill bort bort bort...
 

Lektionen från hell!

Heej! Sitter i skolan och ska ha syslöjd snart... Seriöst helvetets lektion skojar inte!!! Plus attvi slutar typ en timme efter alla andra -.- Kommer typ punktera min hand med nålen och förblöda eller nåt...
Aja börjar nu. <3

Love u and u know it


Nej jag fattar inte.
Det kan jag inte säga att jag gör för det är bara du som fattar.
Men jag lyssnar.
Jag finns.
Kommer inte släppa taget igen.
Och jag hoppas som fan att du inte kommer det heller.
Du är min tant sådeså.
Och så kommer det fortsätta att vara
Love u and u know u it♥


Studiedag

På studiedagar ska man tydligen plugga... vilket jag inte har nåt emot riktigt men jag har liksom inget att plugga :S Förutom lite NO kanske, och matte... Nämen titta där kom det upp lite grejor ;)
Aja! Vaknade halv ett idag! Hur skönt som helst. Men sen kom jag på att jag hade dans lite senare (ska dra om typ nån timme) så hela dagen kunde jag ju nt ligga i sängen och slöa.
Menmen! Får ha mjukisar på mig hela dan så jag är nöjd (:
Juste, köpte lite nya grejor i Skäris här om dan med Malin som jag tänkte lägga upp lite bilder på, men inte nu! Har ju faktist en av tröjorna på mig... bra ursäkt? Haha x)
Tänkte gå och röja lite i köket så mamma blir glad =)
Peace out!

KOMENTERA! <3

Studiedag

På studiedagar ska man tydligen plugga... vilket jag inte har nåt emot riktigt men jag har liksom inget att plugga :S Förutom lite NO kanske, och matte... Nämen titta där kom det upp lite grejor ;)
Aja! Vaknade halv ett idag! Hur skönt som helst. Men sen kom jag på att jag hade dans lite senare (ska dra om typ nån timme) så hela dagen kunde jag ju nt ligga i sängen och slöa.
Menmen! Får ha mjukisar på mig hela dan så jag är nöjd (:
Juste, köpte lite nya grejor i Skäris här om dan med Malin som jag tänkte lägga upp lite bilder på, men inte nu! Har ju faktist en av tröjorna på mig... bra ursäkt? Haha x)
Tänkte gå och röja lite i köket så mamma blir glad =)
Peace out!

KOMENTERA! <3

I'm just a girl in a big world

Det känns som allt snurrar. Det känns som allt bara snurrar och snurrar. Eller det känns som jag snurrar, och aldrig kan sluta. Som om jag väntar på att bli ledd in den riktnigen jag är meningen att gå in i.
Dans... Musik...?... Mina drömmar, dom är allt jag vetat hela mitt liv. Vill prestera så himla mkt men känns som jag aldrig kommer klara det. Vad vill jag med allt? Vill jag bli som alla andra i familjen och få ett skivkontrakt i 18 års åldern eller vill jag stå där framför speglarna med massa lärande barn bakom mig och lära dom det jag kan. Är bara 13 år... men nu känns allt så himla mkt närmare och vill bara kunna fokusera på nåt.
Låtarna bara forsar ut ur mig, achorden blir mer och mer avanserade. Gitarren kommer fram igen och känslorna kommer ut. Dans då? Känns som jag verkligen suger just nu. Jag har viljan, men har inte kunskaperna. Känslan har jag. Men resten då?
Asså varför kan jag inte bara drömma om en kontorstål och en data skärma istället? Mend et vill jag ju nt heller. Vill betyda nåt, vill bli bra.
Men mest av allt vill jag att människor ska veta att jag är bra. Vill få höra det ärliga, vill få höra att jag är bra om jag är det. Vill få höra att jag suger om jag gör det så jag bara kan... lämmna det?
Vem är jag, vad är det här, vad vill jag? Det jag kan har jag för det mesta lärt mig själv. Och hur ska jag då veta om det ör bra eller inte. Vill att nån ska höra! Nån eller några som jag litar på, vet redan vilka det är men ändå måste jag få upp modet.

Det börjar med en turné buss som leder till en scen och atograf signeringar, det leder till en skola av ens drömmar, som leder till tankar och ångest. Det ska bli nåt av mig! Men vad?

vill nt bli som dig, du va min dröm. att va som dig vad min dröm. sen levde jag i motsattsen till en dröm och levde i konsekvenserna helt plötsligt.

 


RSS 2.0