RYCK

HUR KAN DU VA SÅ SÖÖÖÖT!? DAMP... -.-


MEN JAG FATTAR INTE! DIN LILLA SKIT, BEEEE MINE!! HAHAHAHAHAHHAHHA




Onödigt bloggande

Nu är jag hemme hos Malin! Vi har shoppit lite och nu spelar vi piano :P Asså det var Malins tur nu så jag bloggar hehe ;) Har spelat min låt för henne... :S Läskigtläskigt tkr aldrig det låter bra när jag spelar. Bra självförtroende eller? I vissa fall ja inte i det här dock.
Nu ska jag dra! Pöss

A dragonfly on the wall...

...heter min nya låt. Haha skulle möta Elsa på söder 3 idag men en halvtimme innan jag skulle gå satte jag mig vid pianot och skrev klart den. När jag kollade på klockan igen va den fem i tre... Ooups! ;)
Anyway träffade henne, vi gick runt på söder som vanligt. Åt varsin pasta sallad från coop och flummade galet som vanligt x) Imorn ska jag sova hon min Malin. Men först ska det shoppas med den lite mängd pengar vi har.
Myspys! Tkr båda vi förtjänar nåt litet nytt i garderoben. Sen ska vi sitta i hennes soffa med varsin kopp te i handen som dom gamla tanterna vi är och prata tills solen går upp igen.
Och vet ni? På söndag ska jag se Fame! Med Elshish :) Har haft lite bittersweet känslor om den eftersom jag älskar den gamla och hatar  när dom gör mainstreem veriasoner av riktiga klassiker. Men vi får väl se alla säger att den va jättebra.
Men nu ska jag fortsätta prata med min tant i tele x) Hon är jätteflummig bara så ni vet :P
PÖSS!! ♥


fundering!

Jag har blivit helt tokig i glasögon! Asså sånna där stora med svarta bågar! Hahaha men vågar inte ha dom x) Men ärligt så tkr jag att dom ser skit coola ut! Malin garvade ihjäl sig när jag sa det idag men vafan! Haha dom va ju det! Ska köpa dom sådeså! 69 spänn på BikBok! =)


ass balla ju!


Human nature

Vet verkligen inte hur jag ska börja. På nåt sätt känns det bara som att det kommer komma ut fel.
Jag har länge länge undrat vem jag faktist är. Inte riktigt person men jag har undrat vad jag är född till att göra.
Har inte riktigt berättat det för någon men jag har aldrig riktigt varit helt säker om det är dans eller musik. För jag vet att det inte kan va båda delarna. Det har varit så jäkla jobbigt för jag älskar båda men ändå ville jag fokusera på en av dom. Och ikväll och idag, det va bara nåt speciellt. Jag och Malin satt i soffan och snackade så sa jag det här. Sen såg vi This is it och jag tror det va då jag började inse att musiken är en sån pass stor del av mig. Inte bara för jag älskar det men jag har växt upp med det. Trodde verkligen det va dans som va min grej men... kan inte gömma mig för att jag faktist heter Bibb i efternamn och att musik faktist bara är fullständigt naturligt för mig. Det här kommer låta helt sjukt det vet jag också men jag tror inte det är så lätt att fatta om man inte lever i det. Jag växte upp med att vara ute på turné, jag sov med cd skivor på massa gamla soul och blues musiker istället för gossedjur. När jag va 6 skrev jag min första låt på piano. 
Känns bara som jag mer och mer håller på att hitta mig själv, och jag är rätt glad för det. För då måste jag inte undra vad jag ska fokusera på. Kommer inte ge upp dansen, det kan jag lova men jag tror att om jag vill bli nåt, nåt bra måste jag fokusera på nåt av dom lite mer. 
Och jag vet att jag kommer ha hjälp på vägen till mitt mål, kanske inte så mkt hjälp som jag skulle vilja ha från en viss person men om jag tänker på det är jag faktist älskad av många. Så himla många människor som inspererat mig och gjort mig till den jag är idag. Så många olika erfarenheter, inte alltid så posetiva men ändå nyttiga och nödvändiga.
vill inte att det här ska låta som världens poetiska och överdrivna inlägg men va bara tvungen. 
jag vill bli bra, jag vill kunna! Jag ska bli bra och jag ska kunna. Kankse nån dag, nån dag kanske jag sitter på Juliards stora scen med ett piano framför mig och en mick vid min mun. Kanske...

men jag behöver din hjälp att komma dit, men om du ska kunna hjälpa mig måste du känna mig. vill att du ska känna mig och vill känna dig. vill att du ska veta min favorit färg, vill att du ska vara den första som hör min nya låt, eller bara nåt lätt som att du ska veta vilken klass jag går i. bara dig. bryr mig inte om pengarna eller presenterna. det ända jag bryr mig om är att det ska va du som förbereder mig för världen och livet som väntar.
saknar det så in i helvete vilket jah också vill att du ska fatta.

/Matilda


Tanten rullar mot Älvsjö!

Snart ska jag gå ner och ta bussen till Älvsjö och möta tant Malin<3 Vi ska hem till henne och dricka te och sticka som äkta tanter gör. Hahahahha! Nä men sen ska vi göra något väldigt extremt och ungdomligt, vi ska se This is it! Woohooo! :D Haha är jätte flummig idag, tycker redan synd om dig Malin x)
Vet inte när jag kommer hem ikväll, men vi kankse hörs då. Om inget anant så hörs vi imorn eller från Malins =)
Puss på lilltån!<3

Bum like you<3

Tänk er att ha någon som man inte kan få ut ur hjärnan, nån som betyder så pass mkt mer än personen fattar själv, nån som man inte egentligen borde älska. Som om man var helt fast i en liten låda som inte går att komma ut ur. Det ända man vill är att slå sönder lådan och springa bort, långt bort.
Vafan, det är ingen idé att försöka förklara hur jag känner för dig för vad spelar det för roll? Du känner dom här känslorna för en annan.
Din vänskap betyder däremot mkt mer än dom andra jäkla känslorna. Så för i helvete lämna mig inte. Snälla...?
Bryr mig inte om resten, vill att du ska vara glad. Men om det betyder att du inte ska snacka med mig, om det betyder att vi ska gå separata vägar för det blir för skumt så kan jag inte va glad för din skull även om du är glad. Så långt kan jag inte gå, skulle vilja kunna men jag kan inte. Vilket också visar hur jag känner.
Jag har fällt många tårar, du är kanske inte ens värd tårarna? Blir så irreterad på mig själv att jag känner som jag gör men vad ska jag göra åt det då? Finns inget att göra . Men det här ska ta slut!!! Orkar inte.
Måste komma över dig. Måste, måste, måste. Men varje gång jag tror att jag har du ser jag dig, du kramar mig och jag bokstavligen dör inuti.




                               "My new favourite thing to do, is wasting my time on a bum like you"


Jag har världens bästa lillasyster .

Punk slut! Jag har världens bästa lillasyster. Hon är ett riktigt litet bustroll och är lika korkad som jag är. Hon finns alltid och stöttar mig i allt även om det skulle va nåt helt sjukt. Älskar henne storm mycket och imorn ska jag få träffa den lilla sjuklingen! Hihi va bara tvungen att skriva lite.
Puss på dig din lilla skit! / Din storasyster och tant Tilda <3


Tummen upp eller ner?

Vad tycker ni? Ny header :) Det fick räcka med en bild den här gången.
Tummen upp eller ner?


"You will choke on a tic tac"

 Gokväll gott folk! Nu är jag hemma, har varit inne i stan ocj käkat med Rennie. Seb och Yana =)
Och vet ni? Träffade Benke från bounce, tydligen så kände Rennie honom så såg vi honom komma gåendes. Jag höll bokstavligen på att dö för nån anledning. Kollade på derar show på Nalen imorse med Signe, vi satt helt tårögda av glädje av att se dom dansa och sen får man se honom live samma kväll. Haha x)
Anyway nu är ja trött som fan, ligger typ halvvaken i sängen och lyssnar på The fray. Kanske borde sova. ska träffa min skitungiga tant lillasyster Malin imorn ju! <3
Sweet dreams!

Haha juste! Gjorde en "How will you die?" test på FB... förvånar resultatet er eller? Mig och malin förvånade det inte det minsta. Jag heter ju Matilda och är klumpigare än typ... dom flesta

See you soon

 


Tack för att ni finns
Ni vet vilka ni är <3


091027

Det är rätt sjukt faktist. Att känna nån så väl att verkligen lite på honom/henne och sen inse att allt bara va en stor lögn. Bortkastad jäkla tid. Litatde verkligen dig, sa allt absolut allt till dig.
En sak som jag sa till dig va att jag hade jättesvårt att lita på folk men jag kände att jag kunde lita på dig så jag sa allt. Fattar inte,fortfarande försöker jag inse hur en sån bra människa som du kunde gå fran en sak till en annan. Men man lär sig väl, man lär sig vem ens äkta vänner är. Och en förhoppningsvis tre av dom får jag träffa imorn! Wiiie =)

Idag ska jag inte göra så mkt, ta det lungt men sen ikväll ska jag träffa mina underbara storasyskon! Ska ut och äta tror jag. Myspys ♥

Men vi hörs sen, bilder kommer säkert. Peace out!


Ny blogg

Ny blogg! det va dags! Design kommer imorn =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0