En tom burk.

Hatar när man är skit sugen på cola, och man just druckit en cola men att den tillslut tar slut... Matilda goes socker sugen/pmsig? JUPP! Haft en rätt bra dag idag, slutade en timme tidigt och hade håltimme första lektionen vilket va jäklans perfekt. Hade dock universums huvudvärk hela dan så jag skippade pianot och åkte hem rätt fort. Men följde jag med älsklingen till Liljeholmen, ingen aning vad vi skulle göra där men mysigt va det iaf.
Hatar det här vädret! Asså antingen ska det va riktigt mycket sol och värme eller regn, åska och blixt (mysväder), inget jäkla snö regn som dom kallar det. Menmen på fredag och lördag skulle det bli sol iaf.
Två dagar kvar bara sen är veckan slut, imorn har jag dans, sen ska jag va med Björni och säker ella och storebrorsan/crille, fredag åker jag, ella och mamma till uppsala och ska kolla på pappa och bo på hotell (moahha) sen på lördag sover björni här och söndag så planerar jag att ligga i sängen hela dan och dö. Trevligt.
Och sen ska några prov klämmas in där nån stans -.- Mindre trevligt. Men nu ska jag duscha i våran dusch som erbjuder en jäkla stråle vatten och det jag kallar iskallt vatten, 45 grader men ändå det är kallt när man är frusen! Godnatt!


SKYNDA MIG !


Körde somrigt idag! Linne, forever21 (N Y), topp american apparal, kjol indiska och smycken bikbok och halsbandets är björnis (a)
Åker till ellapella nu, vad vi ska göra är heeeeemliiiigt! ;) Bajbaj!

Juste! sådär ser mitt nya rum ut föresten, eller en vägg iaf

This is boring this is paradise

Herrejäklar vad härligt med helg ! Den här veckan har som alla andra gått fort som faan (haha)
Nu är nästan allt packat och jag känner mig faktiskt stolt. Skakig men stolt. Har trott att jag ska svimma hela dan vilket är jätteskumt, helt snurrig hela tiden... Nu sitter jag i köket med en piercing i läppen och lyssnar på en ny favorit som heter Bon Iver och kollar när mamma lagar mat. Och nej jag hat inte piercat läppen det är fejk men ser äkta ut ;)
Nu är min älskling påväg till Danmark :( Kommer hem måndag kväll... Uschushcushc!
Nu ska jag fortsätta njuda av att ha tråkigt och inte behöva göra ett skit.
Pusss!




S V A R

Kommentarer
Postat av:

Vart ska du flytta?

2010-04-15 @ 16:03:27

svar: Till ett ställa nära alvik typ...
and guess what, ella fick mig att packa två kartonger idag. framsteg. iförsig så packade hon mest men ändå.
framsteg somsagt.


Den naiva sidan

Vi flyttar på lördag. Väggarna är tomma, hyllorna nästan tömda och kartongerna ihop tejpade. Alla rum förutom ett. Mitt rum. Jag har gått på strejk. Jag ska inte flytta, jag vill inte...
Jag är medveten om att jag är stört naiv, och jag brukar faktiskt kunna se det positiva i saker och visst det gör jag med det här med men dom sakerna slår fan inte anledningen till att tårarna faller när jag inser att det är en fråga om timmar kvar. Det som också får mig att böla är att jag då inser hur mycket jag behöver dig. Träffar dig varje dag ändå men det är nån slags säkerhet att veta att du är en station bort i alla lägen.
Nu vill jag sova. Ska fan vakna 0620 imorn...

Först ska jag prata lite med min pojke. Hihihi, min pojke... ♥


Ny header on it's way!

 

Paranoia

Jävligt dålig kväll. Bra dag. Dålig kväll. Har saknat dig alldeles för mycket, så pass mycket att jag kollar på mobilen allt för ofta för att se om mina öron lagt av i nån enstaka sekund så jag inte hört att du messat mig, och sen mått illa när jag insett att mina öron funkar alldeles perfekt. Vill inte bli beroende av dig, vill inte att du ska känna dig klängd på, vill vara kär i dig, vilket jag är. Men kanske lite för kär?

Well this is new, being the one with the paranoia.
Som jag sa, jag älskar dig.


RememberMe

Nu har jag äntligen sett den, remember me. Så jääävla fin! Hela bion grät typ, förutom jag som fick skrattanfall av nervositet... Men Crille, ella och björni grät...! Tror jag.
Kom hem för itne så längesen, skönt att vara ute måste jag säga.
Känns verkligen som våran är påväg, Ella och jag va skt naiva idag och gick ut i världens sommarkläder och frös röven av oss men det va det värt! Tog dock älsklingens bajen tröja efter ett tag som jag nu sitter och myser i.
Missade ju Vampire diaries! Så nu ska jag borta tänderna, ta bort sminket och lägga mig i sängen med datan och kolla på det. Godnatt!


Whatever you do in live will be insignivicant, it's very important to do it anyway.
I intend to agree with the first part.


I G U E S S T H A T S W H A T L O V E C A N DO

Dom senaste 36 timmarna har jag spenderat med min vitlöksbiff! Ella.
Vi har varit sura. Som fan. Eller mest oroliga och övergivna men ändå! Sura som små citroner har vi varit men nu flyger vi på små rosa moln. På tal om rosa, jag har blivit beroende av 4 P!nk låtar... Shit asså...
Ikväll träffade jag storebror, min älskling och såklart ella ett litet tag. Sen gick jag hem och kollade på världens mest deprimeraste film. (vet att det inte är nåt ord men wtf.)
Nu ska jag vara social i min msn konversation med den finaste.
Puss


Vi har varit arga idag.


Sen flög vi på små rosa moln! <3


                       





P!nk!

jag älskar dig.


Heavenly!


Gokväll folk! Känner mig jätte fnittrig just nu, gud vet vf :/ Hihi.
Har varit med finaste bästa Molliemolliemuuuuus idag! Vi möttes på Gullmars, tog oss till Sickla köpkvarter i typ en halv timme, sen skanade vi söder och tog oss dit :) Hihi.
Hittade underbaraste byxdressen på weekday till bl.a skolavslutning som blir min imorn! Jippie!
Sen gick jag och mamma på bio och såg flickan från ovan. Seriöst, obehagligaste men grymmaste filmen på länge!
Imorn får vi nycklarna till nya lgh så vi flyttar om några veckor. Det är läskigt, längre bort från min största trygghet, tryggheten som inte svarar när jag ringer... <3
Nu ska jag prata vidare med älsklingen.
Puss!


At the end of the day


Godnatt.


Dag med älsklingen <3


Idag träffade jag Björni inne i stan, vi gick runt, kollade i massa affärer, åt gladd, åt jordgubbar och hade det mysit. Skitbra dag! Jag blir glad utav att vara med dig,  allt skit som hände spelar ingen roll nu, för du gör mig glad, och jag behöver det nu.

Ikväll ska jag ta det lungt, kolla på film med mamma, äta god mat och ta det lungt.
Imorn ska jag till Liljeholmen med Mollie min Madocka Haasum.
Hörs sen! Puss


Söder ♥


Y O U R M Y R O C K


Skitbra helg, varit i Sigtuna hos älskade Katri, fina syster min <3
Tog massa bilder, den här tyckte jag blev fin. Imorn får jag träffa min baby<3
Sen gå och se Flickan från ovan med mammi. Lyssnar på en gammal låt pappa skrev till mig när jag va liten, shit vilka minnen...Fina sådana.
Godnatt


TOLOVEYOU

Kanske är sant, jag kanske faktiskt verkligen älskar dig. Det kanske är sant, att jag är glad med dig. Det kan vara sant att du fattar och kommer fatta. Det kan vara sant att jag börjar acceptera alla dessa tre punkter.
det är sant. jag tror jag älskar dig...

RSS 2.0