When goodbye is the only way out


Fix you

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you cannot replace
When you love someone but it goes to waste
could it be worse?

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.



Insåg just att även om du kanske inte är bra för mig.
Även om alla säger, det är han som förlorat något underbart.
Så är det så att jag inte kan vara utan dig.
Så är det bara. Punkt.

Som gott och blandat

Mina ögon kliar jätte mycket, dom vill inte riktigt hålla sig öppna heller men känner att min dag inte är slut riktigt än. Jag ville skriva, så då skriver jag. Ville hitta en tändare så jag kunde tända lite ljus men det ville inte tändaren så det blev inga ljus. Men Jack Johnson och alla dessa brännässlor utanför vårat fönster kan hålla mig sällskap. Kvällen känns rätt mysig, lite som gott och blandat kanske, finns massa goda små saker och sen alltid dom där som smakar skit som alltid ändå liksom finns där.
Kom hem från Sigtuna för en halvtimme sen ungefär, sov där igårnatt och firade systern och Wictor vilket va mysigt. Jag sov hela natten igenom utan att vakna, sov till och med djupt för första gången på över en vecka. Såklart drömde jag om allt men ändå jag fick sova vilket verkligen behövdes.
Imorn ska jag också försöka sova länge, sen ska jag iväg till Göta Lejon där Dc har sin föreställning i år. Är intemed det här året men ska såklart kolla på Ella. Sen ska vi grilla eller nåt tror jag. Funderar också på att gå ut och springa imorn på morgonen, om vädret vill det, ta med mig kameran och lite musik kanske. Skulle vara skönt. M
Lägger upp lite bilder imorn också tänkte jag, på tiden.
Puss på er

-

Känner mig som värsta psychfallet som måste ta allt dag för dag för att orka. Och knappt ens orka det. Jag vill vara mig själv igen ! Det är vägen till det som jag tappar bort mig på. Den vägen som är så krokig att man bara går i en cirkel. Allt påminner mig om dig. Allt. Du behövde inte göra mer en le, ditt leende som är så perfekt det kan bli så var jag igång igen. Tre jävla timmar i sträck. Det finnd bara inte. Inte för mig som brukar vara den som håller om den som gråter, skrattar konstsnt och bara är glad.
Det ska bli bättre för varje dag som går. Inte värre.


The taste of sweetness

Första dagen på länge då jag haft ett okontrollbart matilda garv. Skönt faktiskt. Som vanligt var det Ella som fick mig att le. Den människan alltså. You make me smile.
Igår i stan fick jag massa mat kuponger från ett nytt tex mex ställe som hetter Serrano, så efter skolan tog vi oss på en upptäcksvärd och tillslut hittade vi fram. Det va jättegott, där träffade vi även Sigge, Tove, Elle och Sanne och hade jättekul. Sen fortsatte jag och Ella och försökte hitta nån morsdags present och en present till Katri som fyller år på söndag men firas imorn. Kände mig lite snäll då faktiskt. Nu måste jag faktiskt plugga, har prov imorn... Usch.
Ha en bra kväll!

I got the taste of your sweetness today. First just one touch, then a smile, then the warmt of your arms. The taste made me cry. You made me cry. Why? Because i now know what i lost.

Det ska bli en glad blogg !

Snart. Behöver lite mer tid. Men snart så är jag tillbaks till mig själv. Snart. Lovar, och då blir det ny blogg. design och allt.
Ny start <3

Heartless

Kallt, okänsligt, stört. Ja, hoppas ni har jättekul med vad fan ni håller på med medans andra gråter ögonen ur sig och skämms över det eftersom som ni säger "det är inte seriöst."
Men vad spelar det för roll? Om det är seriöst för er eller inte? För resten av världens befolkning då? Eller i allafall den som du för mindre än en vecka sen delat ditt liv med. Vad hände med henne? Du kan försöka radera mig och gå vidare, men det ger dig ingen rätt i världen att såra.
Så du har två val här.
Lev upp till det jag vet att du igentligen är, det du visade mig i 2 månader 18 dagar,
Eller försvinn bara och veta att du förstört något som skulle kunnat vara. Något som du faktiskt sa att du älskade.


That's that

... She takes your hand, she looks att you with thirst, she want's you. I want you. No, I need you. You ask yourself, were all those tears worth those smiles, the awnser wants to be No. Though the awnser is, Yes.


Hej! Jag är dö trött så ska lägga mig nu men tänkte skirva av mig lite först. Idag är det Tisdag vilket nu har fått en hel annan mening än för en vecka sen. Allt händer verkligen så himla fort. Nya saker varje dag, energin drar och ibland önskar man bara att allt kunde sakta ner lite. Eller kanske spola tillbaks? Men nej, jag ångrar inget. För om jag ångrar skulle allt se anurlunda ut nu. Vilket leder till en helt annan framtid. Den optimistiska sidan av mig själv. Fast i ett sammanhang skulle klockan kunna gå mycket fortfare. Till sommarlov. Eller till New York. Den 12 Juni sitter jag på ett flyg påväg hem. När jag får möta min angel som åker redan den 8de.
Dagen var förövrigt bra, som vanligt som stora vågor, ibland är allt på topp. Sen går du ett steg åt höger eller vänster, blinkar eller hör något som får dig att minnas nåt helt oviktigt och litet som blir så viktigt och stort just nu.
Menmen, minnen är bra. Och som sagt, jag ångrar inte ett skit.

/ MatildaMandolinaBibb

The number one way of expression







The art of expression. The art of music. A way of life a way of getting by.
My future my life and my everything.
I'm not a screamer, i'm not a fighter, i'm not someone who can stay mad att you forever. Not one who expresses feelings thorugh conversation.
Music is my way.
My number one way of expression.

Hur jävla lågt är inte det!??

Jag blir så arg. Har ni ärligt talat ingen moral jag fattar inte? Hur kan man göra något mot någon som du en gång och frt kallar din bästa kompis? Hur kan du kolla mig i ögonen och bara ljuga? För mig är det bara obegripligt.
Det dumma är att än som gråter jag utav av att inte ha dig, inte kunna ta armarna runt dig och bli kramad och pussad på pannan. Fast tårarna är mest av frustration att även hur dum du varit så är jag så fast vid dig och tanken av att ha haft dig.
Man lär sig antar jag, att det finns så många ohyfsade. Men det får en att uppskatta dom äkta miljarder gånger mer. Bara att jag tror frt att du är en hyfsad människa. Och jag älskar dig fortfarande. Och önskar dig allt det bästa.
Ska börja blogga igen. Jag ska göra en ny blogg också, en ny start. Men jag måste ta hand om mig själv ett tag nu, behöver sova är helt utmattad.
Idag var skolan såklart ett helvete med tanke på allt, fast vi hade musik så fick sitta vit pianot vilket va grovt hjälpsamt. Sen tog Sigge jag och ella oss till sigge och satt på golvet och åt. Ännu mer terapi :)
Och snart får jag ta med min bästaste vän Ella till New York och rymma ! Behövs. Tills dess leder detta:
Musik, Mina älskade, Skratt.





Skoja bara.

Nej jag klarar inte alls det här.

Du var solskenet

A fucking kliché. Himlen är grå, det regnar och är blött dagen efter du försvann. Som sagt, solskenet är borta.
Jag gråter inte. Jag skriker inte. Jag vet inte vad jag gör. Jo, jag sitter vid pianot för det mesta 24/7.
Imorn däremot, imorn kan allt hända. Imorn kommer tårarna, imorn kommer saknaden. Den finns redan men imorn när jag ser dig kommer jag bryta ihop. Men vet du vad det värsta är? Att jag visar mig svag, att jag visat mig så jävla svag för dig. Gjort saker jag ångrar, känt saker jag ångrar att jag känt för tydligen var det så som jag trodde. Jag behövde dig mer än du behövde mig. Nej nu kommer jag böla igen. Usch.
Hejdå.

A trusted a fuckin dream that i thought was real, my instincts were good but the truth was reality.

No hope no love no glory

NEJMEN KAKA! MM! Hej! Längesen jag bloggade som vanligt ingen lust. Jag sitter i hem nr 2 (hos ella) och lyssnar på depp musik :D Vi ska till Rix fm ikväll sen däckar jag såklart här! Idag är jag smått sur men haft en bra dag förutom anledningen till att jag är det! Efter skolan var vi med FREDDE! :D (han är bäst också. /Fredde och vi andra)
Vi drack saft... jag ville gunga men det fick ja inte :( Och åt glass.
Det var han som tvingade mig att blogga så nån mening med detta inlägg finns ju absolut inte men vad ska jag annars göra? Vi sitter liksom och lyssnar på Mika vilket bara visar våran rastlöshet. Jag fick ett sånt där felstavat streck under ordet rastlöshet vilket också visar att antingen är teknologi underskattat och dum i huvet eller så kan bara inte jag stava... Nu är det helg! Jag har inget att göra ! -.-
Men nu ska jag bege mig till facebook världen!
VARSEOD FREDRIK ! :D
Puss
Vi är allt klyftiga.

Utkast: Maj 11, 2010


Från Signes blogg.


Livenight





Bilder! Wohoo!
Nu sitter jag och kollar på The mentalist, har varit med stan med Ella idag ! Fick hem en kjol och imorn ska jag köpa tajts på Monki !
Dom här dagarna har verkligen varit weird! Eller söndag-måndag iaf... inget att berätta men värsta dagarna i mitt liv utan tvekan. Men sen har Halva måndan och idag varit några av dom bästa. Just because of you<3
Så skönt, vi är lediga torsdag-fredag, lång helg ! Och det ska bli solit ! Ska träffa Thilas

FUCK.THIS.SHIT

Det fanns en gång en tjej som va glad, hon skrattade hon log och hon pussade på hennes pojkvän.
Sen så började det regna och dundra och hennes mobil ringde. Sen fanns det en tjej som grät, var ett totalt vrak och åt bnj.

FUCK THIS SHIT.
HEJDÅ.

Två månader

Nu har det gått två månader, kanske är löjligt att skriva nåt varje månad men det känns stort. För mig iaf. Jag älskar dig, allt skit löser sig med tiden och den tiden är jag villig att ge. Ger inte upp. Du får mig att le, du får mig att må bra det är väl ändå viktigast?
Så lämna mig inte, skulle inte palla det.

When the one you still need doesn't need you no more

Grejen är den att jag visst ju. Jag visste att det inte skulle vara vi föralltid men ändå hoppades jag att det skulle vara vi. Min bästa kompis. Min brorsa, mitt allt.
Jag är så in i helvete glad för dig det är jag verkligen bara att det är svårt att anpassa sig till det här när det en gång varit så jävla bra.
Att veta att du inte behöver mig längre, det skrämmer mig bara. Men det blir bra. Säkert, men jag vill inte älska dig längre.

E L L A & T I L D A S S O M M A R B L I R B Ä Ä Ä Ä S T ! ! ! !

Tjobre! Jag och Ella sitter och lyssnar på Eminen och filosoferar. Man kan inte göra bilderna större just nu ! Vi har kommit fram till att det är BUSH som är i farten igen... Och nu kom vi på att farten nästan är som prutt på engelska! HÖHÖHÖÖHÖHÖHÖHÖ :D :D :D
Vi har haft en jättebra kväll men pallar inte beräta allt men den involverade många bussar, falafel och en resa till Bea... Man vet aldrig vart man hamnar när vi är i farten!
Vet ni!? Vi ska ha världens bästa sommar! BOKSTAVLIGEN! Vi ska till Paris och NEW YORK !!!! :d :d :d Stört ju, pappa ska på nån turné grej i paris och jag och min brorsa ska få följa med och ta med en kompis och sen ska mamma, ellas mamma, vi och katri och wictor till staden från himlen ! Gud det kommer bli bäst längtar sååå!
Nu ska vi rulla på golvet. Och smörja in armarna i nagel kräm ! Vi är ju för coola ! 
Goodnaaattt! :D:D:D

Vill bara att du ska veta...

...även om du inte läser det här, även fast du inte bryr dig ett skit längre så älskar jag dig. Det är det som gör så ont just nu. Att jag vet att du gör det också men att jag vet att du inte har nåt intresse av att visa det. Hur långt ska det gå? Behöver bekräftelse och ja behöver den nu. I would go head over heels for you.

My dears, nu bloggar jag.
Just nu skiner solen vilket är skönt, träden blommar i sjöstaden och det är en månad och nio dagar tills skolan är slut. Längtar på ett sätt men på ett annat vill jag inte lämna allt den här terminen har gett. Vilket är mycket, mycket har kommit mycket har gått.
Min dag har varit bra, delvis iaf. Chillad skoldag, flummig såklart med Ella. Efter skolan åkte jag och Björn till Gamla stan och va vid vattnet lite. Men åkte hem efter inte så länge.
Juste! Igår va det ju LIVENIGHT! Det gick skitbra, som ni kanske fattat har jag prestationsångesten ggr 1000, alltid så när jag failade lite på första fick jag en totalt meltdown men andra gick bra och det va iaf kul.
En till sak man jobbat för som är över vilket är rätt skönt för jag har varit så himla stressad.
Anyway, snart ska jag kolla på Vampire diaries och somna tidigt, säkert inte men ändå det låter bra iaf! =)
Ha en bra kväll!

Messa inte !

Längesen jag bloggade vet men för det första så har jag inte pallat eller haft lust sen så har internet buggat som fan. Valborg igår... Hade världens planer, sen så hände livet och jag parkerade mig hemme istället. Surt igentligen men älsklingen va sjuk, ella i skåne, hittade ingen ork.
Saknar honom som in i helvete, har inte träffat dig sen i onsdags... imorn är det bara en vecka kvar tills det varit vi i två månader. Känns som en evighet för mig, ändå så är jag så jäkla rädd att... nej. va inget.

Idag har jag bara varit hemma, igen. Tänk att ens liv kan volvera runt några enstaka personer och att det inte riktigt finns nåt utan dom. Stört. Och en av dom som man en gång hade inte riktigt fans kvar. Ändå håller man huvet högt och inte gråter. För nu iaf.
På Onsdag är det livenight. Nervositeten finns som vanligt men mitt huvud lite för okontrolerat för att panika riktigt än. Över som bara den. Bara rep nästa vecka. Den här veckan har bara varit helt kaosig. Jobbigjobbig och mer jobbig. Men ändå finns det dom där ädelstenarna som lyser upp allt lite, även om en av dom eller både ligger på noll i glädjeskalan. Juste, har nu rakt och långt hår, fick nog på det som alla säger är så fint och unikt alltså mitt hår så köpte löshår och plattade resten. Och är rätt nöjd måste bara vänja mig.





RSS 2.0