Samma lika dana

Förutom att klockan ringde 05.55 har dagen varit bra ! Hade clinic med musikern Stefan Gunnarsson för det första. Satt typ tårögd i 1 timme och 40 minuter. Han va så amazing jag typ dör... Kan faktiskt inte förklara det. Men det va iallafall grymt inspirerande.
Efter det skulle vi direkt till en konst utställning som våran lärare hade. Sen fick vi dra! Så vi gick på stan lite, köpte tre par trosor från Gina och två par örhängen (två för en) på bikbok !
Sen hade jag dans, som va helt dödlig idag! Fast skönt ändå. Älskar ju min lärare Therese.
Nu sitter jag i köket och lyssnar på Junip och stressar över att vi har uppsel imorn. Mitt band ska spela Placebo låten Running up that hill. Repat två gånger liksom. Menmen det ska bli kul ändå ! Ska få nån att filma så kanske jag kan lägga upp det?
Men jag kan lägga upp lite bilder från dagen iallfall! Puss och love




Ph. By me. Alvisen och jag idag

Nunnor och äggplantor

Jag har vart i skulan, jag har haft piano, jag har INTE ramlat av ett marsvin, jag har handlat, jag har lagat mat, jag har pluggat, jag har filosoferat med Ella. Och nu diskuterar vi nunnor och äggplantor. Jag lyssnar på The kooks och ska snart sätta mig vid pianot. Sen ska mamma få massera min nacke lite för den är död.
Vet ni vad som också är dött!? Ellas jävla internet för hon loggar in och ut hela tiden ! Jevla dyslexi barn. Mitt nya namn till henne. Olive you !
Jag kan också medela att jag är arg på ebay... Beställde en tröja för tre veckor sen som ska va här nu men den kommer ju inte ! Fast det kommer ändå från hong kong... lite respekt faktiskt.
Nu ska jag återgå till mitt dyslexi barn. Godnatt !


Mys

Saknar det gamla

Det är bara att sluta ljuga, jag gör ju det. Saknar det saknar allt. Men jag vet inte om jag vill ha tillbaka det heller för jag vill gå framåt i livet, inte backa och absolut inte stanna kvar.
Något måste hända snart, för nu känns det lite same shit. Jag vet att jag kan och jag vet att jag klarar det. Och jag kommer inte behöva göra det själv heller. Vafan det är bara att kolla mig omkring, har så sjukt mycket kärlek. Är inte ensam. Jag vill klara det här och det kommer jag också.
Men från dig behöver jag bara en sak, ditt stöd, din hjälp och att du håller det du lovat, att vi fortfarande är kompisar.
Ska fortsätta kolla på Idol nu men ville bara skriva lite.
Så glöm inte att ni klarar allt ni vill klara, det kommer gå. Jag lovar, det gör det alltid ♥




Kommer du ihåg när hejdå bara betydde "vi ses imorgon ?"

''Klubbor blir ciggaretter. kvarsittning blir avstängning. läsk blir
vodka. cyklar blir moppar. kyssar blir sex. kommer du ihåg när "att
vara hög" betydde att man hade mycket fart på gungan? att "skydda sig"
betydde att ha hjälm på sig? pappas axlar var det bästa stället på
jorden och mamma var ens hjälte. krig var bara en lek. den värst
a
känslan var när man skrapade knäna,
och hejdå betydde bara " vi ses imorgon"





HAPPY

Dagen började skit, mådde illa, va nervös som skit och spenderade trettio spänn på en vidrig Chail latte, som Elias drack upp.
Sen blev den bara bättre och bättre. Vi hade SO prov som gick helt okej, inte bra men helt okej. Gjorde mitt bästa men sen kommer vi till det bästa !
Har glömt berätta, det finns en liten felur i nian som heter Emilio som är en grym dansare och vill sätta ihop slutscenen av Step up 2 och behöver dansare. Jag och Signe blev två av tjejerna av ungefär 7 tjejer och vi död av glädje ! Så idag hade vi första repet och det gick hur bra som helst och satan va hett det kommer bli ! SASSSYY !


Step up 2 är min svaga punkt... så fatta hur underbart det här kommer bli. Love it

Square one

Jag kan igentligen inte vara arg eller besviken på någon förutom mig själv.
För det är jag som sätter mig själv där.
Tillbaks till ruta ett va jag dårå. Fast jag vet inte riktigt vart på kartan ruta ett ligger.
Be mig bara lämna dig ifred så gör jag det, be mig att lämna dig ifred eller be mig vara din eller be mig göra något bara. Vad som helst. Så jag kanske får hoppa till ruta två iallfall.
Eller så står vi bara kvar här någonstans.
Nej nu ska jag plugga, eller bara sova. Låter rätt så lockande.
Godnatt iallfall.

Somewhere between unsure and a hundred

Florence + The machine

Min dag har spenderats på biblan. Mitt emot en grovt snygg kille och hallon dricka, ett ton med böcker och Florence + The machine i öronen. Nu sitter jag i mjukisar och ska snart ta på mina Dr Martens kopior och gå och möta fina Colle.
Det är väldigt mysigt väder ute kan jag också säga, men resten av kvällen ska jag också plugga. Kanske våga ringa, och förhoppningsvis kunna sova.
Ungefär så ligger det till.


Florence + The machine, Dog days are over

Matilda

Sleepless in Stockholm

Kan inte sova, vill inte sova heller. Så gick upp ur sängen, tände ljus, kockade te och satte på datan.
Gjorde något lite dumt. Men som jag än inte ångrar så det kanske inte va så dumt. Bara typiskt mig.. Bli inte rädda nu något jättedumt är det inte, men som sagt lite typiskt mig, Hihi.
Jag kom just på en metafor också. Ni vet, jag och mina metaforer.
Man kan säga att ett hjärta är lite som en mobil. En mobil med en sim kod. Man har tre chanser att nå någons hjärta, sen kommer puk koden upp. Oftast har man lagt den någon stans som det tar en evighet att hitta. Ibland måste man till och med ha hjälp.
Det va min kvälls metafor. Gud känner mig som en gammal tant, det är lördag kväll för fan. Men ibland måste man få ta det chill. Jag menar sömn är väl inte så dumt det heller?
Kanske borde göra ett nytt försök på det nu då ?
Godnatt.




Outfit från igår.
Jacka, Bikbok
Oversize skönaste tröjan ever, American Apparel
Leggings, Beyond Retro
Halsduk, Monky
Väska, Forever 21 new york
Wiho, allt från mina favo affärer

My fellow sweedes...

medelande från Björn.
- Nu ska jag, Jacob och Elias kissa i kors. Jag ville att Tilda skulle skriva det på sin blogg. Hejdå

My fellow sweedes...

medelande från Björn.
- Nu ska jag, Jacob och Elias kissa i kors. Jag ville att Tilda skulle skriva det på sin blogg. Hejdå

Mixed tape


Fredag! Helvete vad skönt. Har varit på pappas gig ikväll, ett litet tag. Men stack i pausen för jag höll på att sömna vid bordet så jag gjorde liksom ingen nytta där.
Ska köpa min efterlängtade lädergrej från Topshop imorn och ett par skor! Wiho! Vill ha svarta låga Dr.Martens men vet inte om jag har råd... Men jag vill ha dom!
Vill ni veta en fun fact? Vi hade skolval idag. Jag va jätteförvirrad för det va så många lådor och lappar och väggar så jag behövde fråga hur man skulle göra hela tiden men tillslut låg det ännu en till Miljöparti lapp i lådan.
Är liksom inte så insat...
Om två veckor har vi uppspel också! Så vi har fått små band om mitt band ska köra Running up that hill med Placebo. Mihihihh jag valde ! Och ja vi kommer äga balle.


Placebo, Running up that hill



Hur mycket jag än försöker, så är det alltid dig mitt hjärta vill slå för.

Thirsty thursday

Ska snart stänga av här och sova. Bryr mig inte att klockan inte ens är tio för jag är så trött. Vaknar liksom innan 6 varje morgon... Sömn behövs grovt! Plus att jag måste sätta klockan på lördagar också så får inte sova ut då heller! Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och berätta om världens bästa dag!
Vaknade av ett glädje sms från Ella, va lite sur på va klockan va menmen dags att ta mig upp ur sängen så jag gjorde det ändå. Hade ingen bra utseende dag idag men skit samm humöret va på topp ändå! Det är ju min och Ellas ett års dag för fan ! Då är man ju glad. Det firades med en sprallig och glad skoldag, sen efter skolan (slutade också en timme tidigt woho) åkte vi in till stan, gottade oss lite och hittade Ellas vinterjacka, skitasnygg. Och nu sitter jag med Jamie Cullum som är grym i lurarna och gäspar.
Så va min dag lite kortfattad. Och imorn är det fredag, musik hela dan, kort dag och sen på kvällen ska jag på pappas spelning. Lördag ska jag köpa jacka och skor och dansa, söndag? Dansa igen och sooova... och plugga.
Godnatt gott folk!


Avslutar inlägget med denna bedårande bild på Elias och mig själv

365 dagar

365 dagar med dig. Det är helt sjukt hur mycket vi hunnit se. Hur mycket vi kunnat lära oss, hur mycket vi gått igenom tillsammans. Genom det har vi alltid stått brevid varandra. Just därför kan jag kalla dig för min bästa vän.
Just du, just jag. Jag älskar dig älskade vännen


foto, Josefine Högfelt Öijer

Cheap freakin M O N D A Y

Rubriken va random. Förutom monday delen det är ju för allt måndag.
Vanlig skoldag, lite musik får vi allt men inte förutom det.
Jag har dödlig m-värk men det skiter vi i! Får droga alvedon så blire bra.
Ha en superbra dag!

PÖSSSSSS


Bild tagen från Saga Linnes facebook
Titta min fina klass ! Eller en del av massa delar av den !  ♥

Nine eleven















Fina du jag älskar dig och det vet du. Det utnjytjar du som bara den också. Den delen älskar jag inte så mycket.
"Vi får se" det funkar inte i längden, det kanske räddar din röv lite men du bränner bara mig och mina förhoppningar.
Men en liten del av dig kanske är bättre än inget, bättre nu, värre i längden.

-

Who am I kidding ?
Fuck it

Blame it on the hormones

Kommer somna... somnade på DC, somnade på soffan igår. Det är inte bra.
Hur fan kan man bl så trött? Ögonlockarna är tunga, kroppen fungerar inte, huvet ska vi inte ens tala om och humöret går bara upp och ner. Hela tiden.
Och det här förväntar sig världen att man ska stå ut med tills man typ blir sk vuxen?
Happy birthday på den liksom! Skitkul. Så blir man så här bittert synisk hela tiden som gamla tanter.
Hade fel jeans på mig idag också, och för kort tröja så byxorna åkte ner och tröjan upp så det va inte heller så kul.
Men livet rullar. Jag är glad ! Jag får blickarna, kontakten och allt sånt skit.
Ska ringa cyckeln snart.
Juste jag ska förklara själva cyckel grejen för er för den är rätt så fin. Jag och Ella kallar alltså varandra för cyckeln.
På en cyckel finns det ett styre, hon är mitt styre som leder mig i rätt riktning, på en cyckel finns en broms, hon är bromsen när jag springer liite för fort sen pedalen som får mig att åka. Fint och poetiskt med en gnutta smör ! Hihi!
Nu blev jag sur igen. Säger ju det blame it on the hormones.
Nu ska jag spela, och sura, och skratta ! Och allt sånt inom den kategorin.
Looooooove


Dagen som ALLTID kommer att minnas...

Blir ju fan trött på mig själv.

Medelande till mig själv.
Du är den klumpigaste människan på denna jord. Ärligt talat vem säger så...? Hallå?
- Du va sjuk !
- Jaaa...
- FETT COOLT !
tystnad...
Skit bra verkligen ! Vad tänker du med. Vad tänker du med kvinna?
Jag tänkte helt enkelt inte. Charmigt. Jeppjepp absolut.
Usch. Men skit samma.

Medelande till er.

HEJ! Jag har faktiskt haft en superbra dag! Skämde ut mig själv totalt men det va lite kul ändå.
Nu sitter jag också tittar på Idol, blir så varm i hjärtat av alla duktiga. NAAW.
Puss på er !


Dead

Jag som trodde att jag hade raderat alla bilder... Sen hittar jag en. Det va ju jättebra. Hjälpte verkligen. Tack Gud, tack.


I.N.D.E.S.T.R.U.CT.I.B.L.E

Gick upp halv sex imorse. HALV SEX ! Det är faktiskt omänskligt. Sov genom första lektionen, bytte om till mjukisar direkt när jag kom till skolan. Hihi. Sen på jumpan skulle vi göra Parcou eller hur i helskotta det stavas. Jaa... inte min grej riktigt... Ramlade över det mesta och hade en del distrationer... hmmm wonder what that could be...?
Anyway, sen fick jag vänta i två timmar tills jag började min piano. Men jag fick ett musikrum så jag satt vid pianot i två timmar. Klagar inte alltså.
Nu är jag hemma, ensam och övergiven... Nej men ska sätta mig och kolla på Idol snart, och soova.
Imorn blire kör och dans.
Juppjupp! Så blire! Shiiet va trött jag blev nu... Ni ska få en bra låt att lyssna på som jag blev lite kär i för nån timme sen.


Robyn, Indestructible
I'm gonna love you like iv'e never been hurt before, I'm gonna love you like i'm indestructible

Godnatt älskling

Älskling delen i rubriken var random. Lite iaf hihi! Är helt övertrött så det här får bli ett "godnatt inlägg"
Dagen va finfin förutom att mitt syre va sjukt så jag åkte till henne efter skolan så nu blir jag nog också sjuk. Men det skiter jag i !
Men nu ska jag lägga mig. Ska upp sex imorgon.
Kanske bloggar imorn bitti om jag är duktig och inte behöver springa till bussen för att inte missa den som vanligt.
Juste dansade inte idag heller, hade för ont i huvet så ja. Jag håller helt enkelt på att bli sjuk. Woho.


Hej jag heter Tilda och är en liten skrutt. Hihi.


- I'll wait for you even it it makes me the most stupid human being on earth  -


Men om jag inte vill höra då ?

Helgen va helt konstig, men kul som satan. Spenderade den med bla tjejerna! Vi hade verkligen supermysigt.
Och tog faktiskt lite bilder! Eller Colle tog bilder :D
Nu sitter jag i mitt kök och lyssnar på Timbaland, nyser och äter tomat. Folk klagar på att jag bloggar för lite men det ända jag vill skriva är massa deep shit och det är så jävla tråkigt för er.
Så kanske en gång för alla lägger ner bloggen. Sagt det ett tag nu iförsig. Kan dela med mig om att jag har ramlat ner för ett berg och har jätteont! Så tycker lite smått synd om mig själv men det belönar jag mig själv med med tomaterna!
Imoron va det skola då... Woho. Plugg, fucked up grejer som händer och tidiga mornar. Ljuvligt.
Men jag kom att tänka på en sak. Att jag alltid måste veta allt. Jag tål inte saker som vi får se eller typ att behöva gå runt och vänta på svaret. Därför får jag få reda på det själv. Men svaret är inte alltid så mysigt. Så då kan man fråga, vad är bäst? Att knäckas av att gå runt och undra eller att brytas ner av svaret?
Men som du sa, det löser sig...
Nu ska jag slänga mig framför tvn med lite plugg och en kopp te.
Godnatt


Ph, By me
www.angloket.blogg.se  /  www.maaniac.blogg.se  / www.typcolle.blogg.se

Jag ska viska det så ingen hör

Nu ska jag berätta om min dag. I detalj.
Vaknade sex, gick upp långt efter det, duschade utan vamrvatten(...), klädde på mig och tillslut va jag i skolan.
Inget speciellt först. Tick tock liksom, somnade nästan på svenskan men bara nästan, och lyckades ta mig upp till sjuan även fast jag lider av grov träningsverk.
Jag såg en sak idag. Eller jag insåg väl, att det fattas läskigt mycket empati i människor. Eller inte empati men till moral? Jag menar klart jag inte ska stoppa er från att göra vad ni vill göra men ge mig ett svar för i helvete. Och va bara ärlig för det du gör nu kära du sabbar du bara ännu mer för dig själv med.
Nu sitter jag och lyssnar på Jajaja. Fin låt, Veronica Maggio vettu! Och smsar med min bästavän och chattar med fina Sammaracoco!



Veronica Maggio, Jajaja

RSS 2.0