"Gonna make my self worth a shit"

´

Weird... So freakin weird...

Utan tvekan. Skummaste dagen i MITT liiiiiv. Omg... Sitter med My i mitt kök nu och funderar på våran dag. Men som jag sa. Vi båda har haft skummaste dagen. Någonsi.
Goooodnaatt

Svaaaar

hur kom du på ditt bloggnamn? hur gammal är du? :p

sv: jag vet faktiskt inte... eller joooo! typ i början av bloggen va jag totaaaaal flashdance nörd.... hehehe och deras låt är ju typ "she´s a maniac on the floor" plus att jag satsade allt på dansen då så jag tyckte det va passande :P Haha randomrandom :) Jag är 96a.


The wild one

Hallibabba meckafloow yooooooo!!! Jag är hyper mrn jag är så trött ! Men det brukar jag ju vara nu förtiden hihihih. Den här veckan ska hur som helst rockaaaa! Nu är jag i Sigtuna, men tar pendeln hem imorn bitti för att träffa en gammal goding från Mallis som heter Laura och Mathilda! Vi tänkte ta en lunch och sen kanske gå på stan eller bada. Mysit! På torsdag äger My mig! Hihi vi tänkte sätta oss i nån park och ha kul.. Höhöh :)
Och sen på fredag fyller pojken som gästbloggade förut (tack för det! :D:D:D:D) år!!! The one the only Latino loco, får inte kalla honom för hans namn tydligen :P Men då ska vi ses och han ska få en glass och en Axe av mig :P Så får det bli! Helgen är rätt så oplanerad, förhoppningsvis åker jag til Malin på Öland men vet inte.. Sen kommer min Ella hem nån gång snart hoppas jag! Saknar henne.
Ska faktiskt sova snart, så jag kommer upp imorn.
Nu ska jag va social! Godnatt!

" You have me wrapped around your finger, I guess that´s just the way it´s gonna be ? "


Gästbloggish

Shuue alla terrorister ! här får ni en gästbloggning av mig ..eller säger man så ? ..hmm :P men iaf ! jag heter latino loco ;) och jag fyller faktiskt år snart ! ^^ mhihihi och jag spelar trummor och är bäst ;) (lite ego men vad ska man göra ..)och jag vet inte vaarför jag gästbloggar jag är en kille faktiskt ! och killar brukar inte göra sånt här .. men eftersom tilda är bäst och är min tyngaste homie så måste jag göra det här :P iaf, Jag och tilda har faktiskt bestämt att vi ska  söka in på rytmus i framtiden du vet :P tilda tar pianolinjen och jag tar trummlinjen.. hah :P men jaha ..det var typ allt elelr vad brukar man göra på en blogg .. fan vet jag ! :D haha men tildish bloggar sen typ .. :P ppero Ahora mi gente yo me tengo que ir bye bye !
Tungaste bilden Evaaar !!

I'm back...

Sander som är bäst, underbarast, coolast, awsuummeast och min kära bror, fb nörd och sko (Varsegos sander) fick mig att gå tillbaks till blogg.se... Och jag saknade det här! Ska dock göra REJÄL renovering snart. Beware.
Idag har jag stor shoppat med min smexiga vän Thilda. Vi hade asss kul. Innan det sov min My här! Och nu kom jag just hem, jag och mamma har varit på bio och sett För kärleken. Hemsk. Men skitbra film!
Nu ska jag ladda ner nån film.

SANDER DU ÄR BÄST. Höhöhöhööhöhöhöh :D:D

<3

Devote...?

Igår övertygade My mig att börja blogga på devote. Så nu mina vänner hittar ni mig på www.mandolinas.devote.se
Ett tag iallfall! Vi får se.
Pussss!

Fucking HOPELESS

I'm okay. I see your name. I die.

Wohooo parraaay yeaah.... ! -.- Suck... damp.

Anyway. Jag kan typ gräva ner mig i ett hål och gömma mig från den sociala världen och inte ha nåt med allt att göra. Eftersom, om inte jag kan se det kan inte det se mig. Hihi.
Nej nu är jag patetisk och en aning övertrött.

Hejdå .

Fina flickorna

Fan va kallt det ska va då! Det blåser och regnar och känns som minusgrader gämnfört med New york!
Men nu är jag nästan helt på spår igen!
Idag träffade jag mina fina flickor Ella, Colle och MY! Har saknat My och Colle som en galning när vi va i New york och imorn åker Colle till spanien! Hallåååå!!? Så vi fick en liten dos idag som får hålla i några veckor sen ska vi bromma tjejer röja bromma när hon är hemma!
Sitter och planerar att jag för en gångs skull ska köpa något vettigt, så jag vill ha ny adidas och nya sneakers. Som ni vet vill jag ha Nike Nylon men dom finns ju fan ingenstans!!! Såg Mys gula som hon lyckligt hittade på tradera idag. Hon fick du sveriges ända par! Så jävla underbart fina jag dooog!
Snart ska jag och mamma ta oss ut i regnet och hyra film, köpa ljus och glass och ha myskväll! Vi hörs kanske sen!


MGMT cover by The Kooks


Sthlm

Somsagt. Jag är hemma! Befinner mig inte riktigt på jorden känner jag iförsig. Är så in i helvete jetlagad och lost så jag knappt vet vad jag heter. Inte trött eller nåt men bara helt lost. Men det va resan värd!
Vi har gjort en hel del! Vi va inte med mammorna så mycket så vi fick hitta oss runt New york själva och vi lyckades faktiskt. Med lokassinnet av en pinne och allt. Vad jag köpt orkar jag inte berätta för det blev en hel del... Men kul hade vi!
Skolan börjar oooommmm.... typ 4 veckor. Innan det ska jag hinna åke till Malin på Öland, åka till pappa med bröderna och Sam, Ung08, ha mysdag med My på måndag (saknar henne!) och träffa mina älskade vänner från Mallis plus Thilda. Så kommer inte va uttråkad förhoppningsvis! Men måste landa lite först för orkar knappt flytta på mig.
Och det där med att lägga ner bloggen överväger jag fortfarande. Men lite mer åt att inte lägga ner den sidan lutar det.


Några dagar kvar bara


ph. sommaren 2009, by me

Till min fina.
Saknar dig som om det va ett år sen vi sågs. Har varit typ en månad och jag spricker. Vilket skrämmer mig lite med tanke på hur saker kanske kommer se ut om några månader. Hur som helst hur det nu blir kommer jag hålla mitt löfte om att jag älskar dig för det har vi hållt i två år genom vått och tort och något sånt ändrar inte det för mig, oavsett kontakten.
Jag kommer till dig snart iallafall. Vilket jag längtar efter som tusan.
Ring eller smsa mig. Puss min fina.


www.maaniac.blogg.se

Chachaa! Idag far jag aka tillbaks till Manhattan. Skont! Saknar ungjaveln som sitter i den stora sangen och ater nutella for sig sjalv sa antar att jag maste ga och hjalpa till lite med det. Som ni antagligen forstar ar ungjaveln Ella min darlin.
Funderar starkt pa att lagga ner bloggen. Lite 50/50. Maste ju fa skriva nagonstans men tydligen finns det konsekvnser med det eftersom dom som laser. Vi far val se, nu ska jag ga och underhalla kusinen min lite.
Later!


Dessa sma alsklingar... Assa shit, VILL HA! Men dom finns ju for fan ingenstans... My har dom gula! Draggeldraggel... Slutsats, vill ha.

www.matildie96.blogg.se

Gud, sitter och laser igenom min gamla blogg. Skit mycket har hant nu i sjuan. Men om man kollar tillbaks till sexan har inte lite hant dar heller. Shit...
Kanske bara ar fakta att nya saker hander hela tiden. Ett kapitel slutar, ett kapitel oppnas...?


Vackra skapelse


Ph. Zahir, kusins son. By me


Fina lilla sak, du kom in i varlden for sex manader sen nu. Men over tva manader for tidigt.
Du vagde under 1 kilo nar du foddes men nu ser du och ar du som vilken annan sex manaders bebis som helst.
Du spyr pa mig, du dragglar och far mig att behova byta klader tusen ganger om dagen men att vi mata dig och leka med dig och se ditt konstata leene ar en av resans stora hojdpunkter.
Alskar dig min fina plutt.


"Maybe you should try walking without feet, just to prove the impossible"

Omojliga kanslan av gladje, omojliga kanslan av stolthet och omojliga kanslan av att kanna att "det har ar jag".
5 dagar har vi varit har nu, och jag ar bara sa in i helvete glad pa nagot satt. Tror jag iallafall. Varje gang jag kommer hit vaxer jag pa nagot satt, jag inser nya saker och blir ett steg narmre till mig sjalv.
Vad vi har haft for oss far ni veta nar jag kommer hem men for nu kan jag saga att jag sitter pa alskade landet. Ville stanna med Ella i New york men ar anda lite glad att jag ar har.
Vill blogga sa himla mycket for har sa mycket att skriva om och har inget att gora ikvall. Bebisen (Kusins nyfodda) fick jag sovandes och sma pojkarna dor framfor tvn sa jag ar inget att gora!
Hors sen


Concrete jungle where dreams are made


Ph. Från Google

HEJDÅ ! Nu ska vi snart bege oss mot flygplatsen. Vi kommer bo på Manhattan i min farmors lägenhet så vi har dator så jag kanske bloggar nån gång på kvällen eller när luftfuktigheten och värmen får en att inte kunna gå ut.
Ha det bra i varma sverige (nytt, varma sverige...)
Kommer hem 21a Juli. Puss!

N Ä S T A S Ö D E R !

Snart bär det av till söder för att möta upp ELSHISH! Evigheter sen vi sågs så vi tänkte ta våran traditionella runda på söder innan jag åker. Najnajs, sen kommer lite folk hit och jag ska bli klar med min packning. Imorn åker vi ut till Sigtuna och sover hos syster, det blir bad och grill och tidig kväll. Sen på måndag, ÅKER VI !
Peace!


HAHA OMG längesen ! LIIITEN ELSA!

Ä L S K L I N G !



Min Ella, min bästavän, mitt ägghuvud, min ängel, min vänstra lilltå.
Nu sitter du på ett plan påväg till Boston. Du sitter säkert att tänker på vilken färg på blommkruka du ska köpa till ditt barnbarn i födelsedagspresent när du blir åttio och lyssnar på BIG N CHUNKY på högsta volym på ipoden.
På måndag kommer jag och röjer New york med dig. Jag ska visa dig massa små fågelbon och små andra fina saker som ingen vet finns! Hihihihhhi!
Jag saknar dig redan och krascha för i helvete inte med planet ungjävel!
I LAAAAAAAAV YOUUUUUUUUU

I like em BIG, i like em CHUNKY!

Bajsasnett


Ph. By My Bergreen

Jag känner mig fullt hundra% helt fulligt mogen idag. Jappjapp!
Vaknade av ett sms från Ellu vid tyå 8 eftersom hon va på flygplatsen efter det somnade jag inte om. (Tack babe)
Sov som en kratta inatt ändå så det gjorde inte så mycket.
Mamma är inte hemma så jag ska snart göra mig i ordning och gå och köpa lite lunch och hyra nån film.
Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Jo kolla på den och äta maten såklart men förutom det är det BLANK.
Är på blogghumör idag, varning.

Mitt liv som störd

Hej gott folk, ni 16 pers som läser denna värdelösa sak som kallas blogg iallafall!
Just nu håller jag på att ladda ner en film som heter Skin, medans den laddar tänkte jag ta en dusch! Men först blogga!
Idag vaknade jag tidigt, eftersom jag somnade halv nio igår (!) Jag va trött och behövde sömnen så då är det okej.
Vi åkte för någon anledning till Vällingby centrum... Trött på stan, trött på Gallerian och allt så varför inte VÄLLINGBY!
Fick hem lurar till mobilen och sådant och sen en byxdress för hundra spänn som jag dräcklat över forever som nu va på rea! Sen vidare tog vi oss till Ella som gjorde sönder en rubiks kul bara för att ha lite extra kul.
Och nu sitter jag här, diskuterar smått med sötaste My och ska nu som sagt duscha. Och tänka på min ångest över att jag inte får sitta vid ett piano på två veckor från och med söndag.... Det kommer inte gå Mitt liv som musiknörd. Mitt liv som störd.
Heejdå!



Wait until you see my smile




Jag lovar er

Jag sa för typ en månad sen att det här skulle bli en glad blogg eller vad man ska säga. Och jag lovar det ska det bli. Det måste bara få bli en glad skrivare först. Jag är glad men livet snurrar ibland så man hamnar nånstans där man inte riktigt vet hur man kommer bort ifrån. Men när jag gjort det, då lovar jag. Det kommer bli bra.
Gårdagen spenderades först vid mälaren med Ella, vi badade, solade och åt muffins. På kvällen åkte hon till Värmdö och jag till Elle som den här veckan bor typ 10 minuter ifrån mig så vi badade där också, kollade film och somnade.
Men iallafall. Det dumma med att livet snurrar lite ibland är att man inte kan kontrolera det. Alls! När det kommer eller nånting och nu är det fan sommar då man faktiskt bara ska vara glad och bekymmerlös. Så till er som är det, njut! Det är sommar, om det är nånting som gör dig nere eller helt förstörd under den här årstiden, försök ha kul men om det inte går, ta tag i det. För ni alla förtjänar en bra sommar.
Om en vecka får jag komma bort i två veckor. Så obeskrivligt härligt. Nu sätter jag mig vid pianot lite.


Tack för mig

Det här går bara inte längre och jag orkar inte.
Tack och hej för mig.

Shteeeek !




Tre timmar senare... benen hade massa utslag men jag blev brun iaf ! Yeaah! Mer imorn !
10 dagar kvar till New york ! OMGOMGOMG

Fact or fiction ?

" You wake up in sweat from a dream you wish was reality. You try to fall asleep again couse you know that if you get out of bed your day will be ruined so insteed you close your eyes and try to escape to a worthless meeningless dream. But maybe life doesn't let you escape that easaly, maybe life want's you to be stuck in your little bubble to test when you burst. The next dream is just the same as the first one you tried to run away from, it's just about another chapter of life. So my point is, when people say that dreams come true, is it a fact or just another dream?"


Eclipse !

JAG ÄR NU HEMMA ! Tackar och tackar för älsklingens gästbloggning tidigare, visar våran brist på hjärnceller men det är bara bra! Det finns annat där inne ska ni veta! Vad har inte männiksan upptäckt ännu.
Jaa som hon beskrev har dagen spenderars med förbruk av way to much money, ostsås och ångest över hot snacks eller popcorn. (det blev popcorn) sen kom eclipse ju! Jag vill inte erkänna det men jajg tror jag snart har klassats som lite twilight nörd... dom liksom beskriver allt så jäklans bra men på ett mer dramatiskt sätt än dom typiska " Jag vill ha honom jag är så kär" sättet. Det här är mer " Jag skulle låta dig ta mitt blod och förvandla mig till en isbit för att få din närhet förevigt" stil. Dramatiskt men vafan, it's for real.
Sitter nu och chattar med sander om läskiga kylskåp och lyssnar på min nya men gamla Coldplay skiva.
Och han är jätterädd för hans så jag ska rädda honom nu. Godnatt



it's not gravity holding you to the earth anymore, it's you

RSS 2.0