Jag vet inte...

Finns inte mycket jag vet. Kanske inte finns mycket jag känner. Förutom att jag är förvirrad. Men om vad? Känns bara konstigt, alltihop. I sånna här stunder finns det inget att göra förutom att stänga in sig i sitt rum och dränka sig med Coldplay eller The fray. Men en sak som skulle hjälpa är att veta att allt kommer bli bra. Men det kan man inte veta. Därfär måste man leva i nuet och skita i om allt löser sig. Men det gör det ju, eller?

Jag ger dig tillåtelsen att kolla mig i ögonen och ljuga om du lovar att säga att allt blir bra



Pizza... Sushi... Mat...

Är så grymt ät sugen! Asså på Mat! Helt stört, varit så hela dan... Är man tjej så är man i guess -.- Nej men det började med att jag var tvungen att hitta en avokado, sen över till nyponsoppa, sen för nån timme sen va det te och nu Pizza och Sushi... WTF? Och nu har jag ont i halsen som varje kväll. Varje kväll varje morgon har jag ont i halsen. Sen går det över. Jag är konstig men jag är cool. Sitter nu i min ensamhet och har DH maraton för mig själv. (vilket liv jag har) Har dock en liten break nu, men nu är den slut. Godnatt!
HELSKOTTA VAD GOTT...

Lov med ett stort L!

Grymt skönt med lov, varje lov händer samma sak och det brukar involvera just dig. Just nu känns det som allt kommer börja igen...
Idag va vi musiker och bowlade i två timmar, haha jag förlorade... Menmen! Såg säkert ut som en idiot men ingen blev skadad så mitt mål är avklarat. Efter bowlingen åkte jag till skolan och sa hejdå till Sigge som åker till Frankrike under lovet! Ha det så bra hjärtat loveu!<3 Och sen skulle jag säga hejdå till Ella som nu är i Lund, men hann inte eftersom hon hade dans så träffar henne på onsdag när hon kommer hem. Var med mamma i Liljeholmen och stan idag, fick hem en del men spenderade faktist inte såååå jätte mkt. Duktig! Hihihihihi (:
Nu har jag städat mitt rum, min storasyrra kommer imorn och hon dampar alltid på att mitt rum alltid ser så, hur ska jag kalla det? Ungdomligt ut ;) Så tänkte vara duktig och städa. Kommer säkert få en mindre diskret men ändå mysig väckning av henne imorn bitti så borde sova nu. Godnatt<3
Den nya! God som fan faktiskt.
Min baby...<3
Fender, 1952, du ska bli min. Någon dag när jag har dom pengarna. Så ska jag äga en Vintage Electric Fender 1952...
haha, antar att jag är mer lik dig än jag själv ville se...

Mollie Madocka Hasum

Du kommer alltid vara min Mollie Madocka Haasum.
Och kommer hjälpa dig, men du behöver vilja ha hjälpen?
<3
För älskar dig.

B I L D

Haha våran lilla flumm bild. Hemsk på mig själv måste jag säga men so? Det va en bra dag det.


S N U F F

Bury all your secrets in my skin 
Come away with innocence, and leave me with my sins 
The air around me still feels like a cage 
And love is just a camouflage for what resembles rage again... 

So if you love me, let me go. And run away before I know. 
My heart is just too dark to care. I can't destroy what isn't there. 
Deliver me into my Fate - If I'm alone I cannot hate 
I don't deserve to have you... 
My smile was taken long ago / If I can change I hope I never know 

I still press your letters to my lips 
And cherish them in parts of me that savor every kiss 
I couldn't face a life without your light 
But all of that was ripped apart... when you refused to fight 

So save your breath, I will not hear. I think I made it very clear. 
You couldn't hate enough to love. Is that supposed to be enough? 
I only wish you weren't my friend. Then I could hurt you in the end. 
I never claimed to be a Saint... 
My own was banished long ago / It took the Death of Hope to let you go 

So Break Yourself Against My Stones 
And Spit Your Pity In My Soul 
You Never Needed Any Help 
You Sold Me Out To Save Yourself 
And I Won't Listen To Your Shame 
You Ran Away - You're All The Same 
Angels Lie To Keep Control... 
My Love Was Punished Long Ago 
If You Still Care, Don't Ever Let Me Know 
If you still care, don't ever let me know...

Time for denial

Varför är jag alltid så darn trött nu för tiden? Somnar på soffan redan vid 8 typ varke kväll, helt slut. Hatar vinter. Det är helt enkelt det jag behöver sol. Idag va det en vanlig dag i skolan. Efter skolan tog jag och Clara båten över till söder och fikade hos henne. Åt typ en halv kladdkaka var och massa såntm tro mig vi behövde en tjockisdag!
Sen gick jag igenom söder med min ipod och bara tänkte. Tänkte på allt. Som att det nu är dags att säga att jag kommit över honom, säga det så många gånger att det tillslut är sant och tillslut att jag tror på det själv. Fattar inte varför personen man mest behöver för stunden måste vara på andra sidan jordklotet när man faktiskt behöver dom där lugnande orden att det löser sig och sen ett retsamt slag på armen och en stor kram. Det skulle behövas.
Kom och tänka på en sak nu, jag skriver verkligen i min egna lilla värld. Antar att ni få som läser inte fattar ett skit men nån gör ju det så jag skriver för dom. Men framför allt för mig själv.
Imorn är det simmning. Vägrar. Jag och massa fler ska bara kolla på. Så det blir väl bra. Har sprängande huvudvärk, vill sova nu. Godnatt.
Alex Parks
Mad world

"Went to school and I was very nervous
No one knew me no one knew me
Hello teacher tell me what's my lesson?
She looked right through me looked right through me"

Älskar den texten för nån anledning.

23Februari2010

Nej jag säger inte förlåt för dålig uppdatering för det är faktiskt min blogg och ibland orkar man bara inte blogga.
Nu har jag och Ella praoat klart på älskade underbaraste Hellstone. Finns inget bättre ställe. Vi kom fram till att vi skulle kunna jobba där gratis till och med. Stället där Phill Collin, Oasis och Nirvana har gått, där det finns intrument i varje hörn och varje vägg, där alla kommer för att skaffa deras nya älskling. Det är Hellstone det. Det var verkligen superkul, vill tillbaks! Ingen lust för skolan just nu, inte nu och inte 12 dagar framåt heller... När det kommer till den punkten att man har ångest när vi inte kommer ses på 2 veckor har det gått lite långt kanske man tycker. Men det visar bara hur jävla mycket jag lutar på dig, hur jävla mycket jag behöver dig. Usch pallar inte tänka på det. Nu ska jag va glad hihihihiih :D Men fan vad det ska bli bra när du kommer hem. Min storebror...<3
Aja, vad händer mer i veckan? Skola, köpa lite grejer till en Release fest som vi ska på på söndag och sen på Lördag kommer min underbar fina storasyster Yana hit, i en månad!!
Nu orkar jag inte skriva, ha det så bra :)

come home...?

Själviskt...?

Är jag självisk om jag vill gråta?
Är jag självisk om jag kanske nån dag vill säga "Nej, jag klarar inte det här."
Är jag självisk då?
I så fall är det väl rätt bra att vara det ibland?
Och nu är jag i så fall självisk.
För jag orkar inte mer av det här.



Hem nr 2!

Nu är jag och min lilla pluttegumma Ella vakna :) Vi va och såg Valentines day igår, skit bra! Sen skulle jag hem, gick av tuben och slängde väskan  marken medans jag skrek "FAAAAAAAAAAAAN!!!""" Hahaha, mamma va inte hemma och nycklarna va inte i min väska utan på andra sidan dörren. Jag va helt enkelt utelåst... Ensam och överiven i Svedmyra, stackars mig höhö. Så då flydde jag hem till Ella. Ingen aning vad vi hittar på idag. Who knows vi kanske tar nästa båt till... japan elr nåt. Höhö sömnbrist? Ja.
Hejdå.

Den lilla flickan

Tänk att springa runt och leka, äta allt du tappar på marken och skratta konstant? Tänk att bara få skrika och gråta värt du än är när du vill. Tänk att bara va...
Jag va den gladaste lilla flickan nånsin, redan då va jag musikholist och älskade att plinka på pianot, spela på pappas gitarrer och sitta i turné bussar. Det var den jag va. Vaknade på mornarna och skrattade, när gjorde man det sist?
Jag vill vara liten, eller vill vara samma Matilda igen. Jag kommer tillbaks, snart. För tro mig, den lilla flickan va rätt cool...

Torsdag, en dag närmare fredag...

Tog mig till skolan idag, va sjuk igår men jag pallade inte vara hemma mer. Är så grymt skoltrött just nu. Eller allmänt less på allt. Behöver ha kul, behöver vara bekymmer fri. Behöver sol, behöver sommar behöver skratt behöver en anledning att vakna och le på moronen. Gud va tråkig jag låter men så har min dag varit. Jobbig.
Min skola är verkligen världens bästa men är lite trött på att behöva gå igenom dörrarna varje morgon och veta att något kommer hända, veta att det aldrig bara kan vara en händelselös dag. Det tar verkligen på energin. Och den energin har jag inte just nu. Men ännu har jag några av dom finaste personerna i mitt liv som får mig att ens gå upp. Dom och musiken. Nu sitter jag i soffan och äter chips och kollar på Vampire Diaries. Imorn är det fredag vilket är skönt som fan. Ska på bio med Ella och sen sova hos henne tror jag. Eller kanske iaf.
Jag tappade kontrollen. Det va inte meningen. Eller jo det kanske det va? Orken försvann bara.
Kan inte lova att det inte kommer hända igen men kan lova att jag berättar det isf.
Älskar dig.  Du är min säkerhet du är min trygghet du är min bror.

Signe Liden<3

Jag litar på dig
jag vet att du aldrig skulle göra nåt sånt för jag vet hur underbar som person du är.
men som du också vet så blir man blind utav kärlek.
och du vet hur mycket jag älskar just den personen.
om du gångrar den kärleken med 100 om inte mer visas hur mycket jag älskar dig.
<3


Matilda Mandolina Bibb

Jag är en glad människa. 
Jag är en stark människa.
Jag är älskad.
Jag har kul.
Jag måste bara inse det.

Kaos...

Kroppen värker, huvudet dunkar och halsen bränner. Tårarna bildas i ögonen men börjar aldrig rinna. Vet inte om dom bara är slut eller om jag bara inte låter mig själv vara svag. Men att inte vara svag betyder kanske inte riktigt att man alltid måste vara på topp, för då låtsas man ju egentligen bara att man är nåt annat vilket är ännu svagare.
Men man kan ju alltid låtsas, låtsas för sig själv att allt är bra. 

Det var nära dörrarna smällde, knäna va blåa och rösterna var hesa av skrik och gråt. Det var när kroppen värkte, huvudet dunkade och halsen brännde. Hoppet att det skulle gå över var stor och sen gick det över. Men nu är det tillbaks. Men orkar inte bry mig. För du är en idiot och jag bryr mig fan inte längre, jag bryr mig om att du får den personen som inte stuckit gråta. och för det så är det slut. Det har gått för långt och jag orkar inte.

jag hatar dig
jag älskar dig

ILLEGALLY IN LOVE

man ska önska sig något när man blåser ut dom fjorton ljusen på tårtan. hoppas som fan att tårtan är på min sida i år.

Skulle riskera det sista för att veta om jag slösar min tid.

Månader, år...? Ingen aning men länge har det pågått. Tror jag. Men att jag erkänt att det har pågått började idag. Eller igår, klockan är efter midnatt och det är alla hjärtans dag. Lovely...
Du vet, du vet att jag är "head over heels for you". Så mer kan jag inte göra. Förutom att hoppas att jag inte är ensam med att känna så. Men som jag sagt förut. Hoppas leder till glädje som leder ofta till besvikelse som leder till krossasd. Men vafan, den risken tar jag. Skulle ta alla risker. För jag behöver dig.
och jag älskar dig .

Jag älskar dig. Min. Min bäzta toompizz<3

,

NU ÄR JAG 14!!! :D

Wiiie :) världens bästa kväll och den är fan inte slut! Ella, crille och sigge är här och sover med lilla mig haha x) Pöss<33 hörs imorn :)

Du bara du<3

Hoppas som fan att det här bara var en dålig dag.
Den började bättre en nånsin, och det va tack till dig<3
Sen så insåg jag att det faktist stör mig. Men det dumma är att det är så sjukt patetiskt att jag tänker så. För jag har ingen rätt att tänka så. eller har jag det? Vill kunna lita på dig. Men jag har ögon. Och dom ser nåt och dom reagerar.
helvete vilken skit dag. det här skulle bli världens bästa vecka. men snälla kan du inte se att det faktist sårar mig lite?
Be my valentine...? <3

I L o v e t i s d a g a r

Helt skumt, jag älskar verkligen tisdagar. Asså vi börjar rätt tidigt och slutar sent, ändå är det bästa dagen på veckan förutom fredag. Kan faktist va för vi är i våra små grupper vilket är det bästa. Och dom är alltid lika flummiga. Nu är det bara imorn kvar sen sätter allt roligt igång! Wiiie! Det kommer bli bäst.
Just nu sitter jag och lyssnar på Crilles spellista på spotify, han har bra musik och behövde nytt att lyssna på. Har ätit pankakor, mums!
Vi har börjat repa till Livenight! Delat in oss i grupper och blev skit nöjd med min grupp. Vi har också valt låtar men dom säger jag inte ;) But we will rock for sure!
Ni får lite bilder!
Sigge: Okej, se lite sexiga ut nu då!
Matilda och Gurra- Grovt sexiga... *host*
Just nu
What a blur life can be.
CYA!

Den där onsdagen...


Melba tävling

Jag är med i en tävling på fokis blogg, man kan vinna nåt från Melba :) Gå in och tävla!
www.melba.se

Det är nåt med dessa blåa ekorrar...

...mm, det är verkligen det. Dom bara springer runt och tror att dom är nåt för dom matchar himlen på en fin sommardag! hahahahah!! Jag är så jäkla trött! Snacka om låg budget humor... Men det är det ända jag har energi för. Garvar åt allt. Haft musik hela dan, sång teknik, gitarr och sen nån koncert i multihallen. Det va fett kul, jag Andrea och Emma satt och diggade som fan. Dock så vad det typ låtar som "starka vibrationer" och "kom hem!", men det passade liksom in på min flum nivå. Sen måste jag säga att killarna va mer femenina en tjejerna men det va grymt kul! Sen tog dom av sig tröjorna och my oh my va en av killarna va snygga. En läcker pöjk! Hahahha! Vänta lite ska bara käka... höhö orkar inte blogga sen igen :P
15 min.....
Tillbax! Hihi! Iaf, dagen har varit bra. Följde med Sigge hem efter skolan och nu segar jag bara och väntar på att tiden ska gå. Ska ha världens bästa vecka! Imorn eller onsdag ska jag och Yammi nog gå på Singin in the rain, sen torsdag ska ella, jag och sigge fira ellas födelsdag med mys kväll, fredag är det hassle med sigge, och lördag födelsedag!!! Låter skit bra ju!
Nu ska jag gå. Ha en bra kväll <3

Helvete...

Det slog mig just. Jag har förlorat dig .
Aj som fan...

E N D A G M E D S I G G E < 3

Sunday bloody sunday! Hihi nä har faktist haft en rätt bra söndag idag. Eller en väldigt bra söndag. Vaknade långsamt, lagade lunch och sen åkte in till stan och träffade Sigge. Vi gick runt och letade kläder tills på lördag. Hittade lite snyggt, eller nej mycket snyggt. Provade också måååånga skor ;) Nu sitter jag i soffan och glor på Projekt runway, borde faktist plugga men natten är ju lång!
Här kommer lite bilder.
L O V E
OUR HM MAN!
FATTA COOL VITAMINE WATER VÄGG!!! :O<3
LOVE YOU<3
Jaa, dagen har varit lyckad! Med bl.a en chokladpralin från sigge, att jag gick in e dörren på Oneoff och att vi planerade min framtid medans vi dräcklade på allt snyggt på Hollywood. Tipptopp!
KOMENTERA!!<3

S C R U B S

Godmoron! Vaknade för inte så länge sen, men dog direkt efter på soffan framför Scrubs. Haha så jävla kul. Idag ska jag sega. Eller kanske tar en fika med Sigge sen men förutom det ska jag bara plugga och tråka mig.
Jag fryser skita mkt, kanske borde duscha? Intresant inlägg. Aja, sånt är livet. Nu ska jag duscha.

HEJDÅ .

NY DESIGN PÅ G

´

IF I COULD I WOULD BLOW AWAY ALL YOUR PAIN<3


Är rädd för dagen då jag kommer komma på vad som faktiskt hänt .

.

EN VECKA KVAAAR!

Hahaha... jag är fan som ett litet barn jue! Men hallå jag blir faktist bara 14. Sådesa och man har faktist rätt att vara lite exalterad tkr faktist jag. Haha märker att jag faktist behöver övertyga mig själv med antalet "Faktist" jag använt hittills.
Har haft en rätt bra dag idag. Först hade jag dans i nästan två timmar. SKÖÖÖNT! Min favo, modernt också. Jag va yngst... det va typ 15 upp. Det va lite läskigt men sen sket jag i det och bara dansade.
Sen mötte jag upp mamma på Tullys (favo fik) och åt en liten lunch sen fortsatte vi till stan och köpte lite grejor. Vad jag fick med hem får ni se snart.
Run DMC linne från HM
Hihi mys vantar utan fingrar (vad dom nu heter) också HM
Halsbandet .
En liten plåtman på långkedja från JC
<3
Lykke Li
Time flies
dream on/m

Dansdansdansdans!

Ibland svider det lite att veta  man är tvungen att gå upp timmar tidigare en nödvändigt för att ha dans men fan va det faktist är värt det. Idag har jag modernt fast i vux klassen.... nervöst faktist. Tänk om alla liksom är typ 2,10 och skit duktiga, så kommer jag in den 1,60 långa lilla ungen med stora drömmar. Menmen! Clara är med mig, som i för sig också är två år äldre en mig. Vad ska jag mer göra idag? Vill gå på bio, har grym lust för att gå på bio.
Kanske så är min älskade ella hemma? Hon ska på Thåström ikväll (avis) men innan det kanske.
Är grovt sugen på en av våra hembakade bullar...Hm... Hihi ha det bra gött fölk!

Älskar den här bilden på mig och Sigge och våra älskade knokkisar!

KNOKKRENT JÖÖÖ! :D


The sound of your voice is still safe

Jag behöver inte skrik. Jag behöver inte gråt. Därför ringde jag dig idag. Två veckor va länge utan att få höra din röst. Även om meningarna va dom samma. Du sa att jag inte skulle ha skuld känslor för jag inte ville prata med dig. Sen fick jag höra att du var desperat. Att du inte trodde att jag skulle vilja prata med dig igen. Vilket var min plan.
Den varade inte. Men det va skönt att veta att du faktist kanske bryr dig. Att du saknar mig. Att du tänker på mig.

Bullbak med storebrör

Bullar är gott.
Det blev många fina bullar och jag döpte allihop!
Vi hade mjöl krig och det blev väldigt mycket mjöl...
Nu ska jag och mammi kolla film.
Coco livet för Chanel :)


Nu är det fredagsmyyyyys!!

Yo meckaflow folks! Nu är det äntligen fredag, wiiie :) Vanlig skoldag, öhm... nej inte vanlig skoldag men va i skolan iaf resten får ni klura ut själva ;) efter det åkte jag, crille, ella, sigge, ludde och isak in till stan innan min dans. sprang runt desperat och letade efter en 7/11 som hade frapino, men tydligen är det slut för sesongen, fiiii faan -.-
men det löste sig ändå. och vet ni? har fått en tidig födelsedags present. ett tag sen hade jag och sigge världens önskan om att gå och se erik hassle när han hade gig den 12 feb, men det blev lite fel med mammas lön så vi kunde inte boka... men nu när jag kom hem hade hon löst det och biljetterna är bokade!! skita kul faktist. och dagen därpå blir jag fjoooortooon :D vad jag gör då vet jag inte längre...
ikväll ska jag och crille baka bullar :D sen vet vi inte :) anyway, pusspuss!
12/2<3


Juste... hade modrn idag. det behövdes....



nej jag kommer inte gå vidare utan dig.

promises

som jag sagt, jag håller det jag lovat.

-

Orkade inte idag. Allt blev bara för mycket.

V Ä R S T A D A G E N I M I T T L I V

-

<3


Be stupid for successful living

Här sitter jag i min  svarta stol från Ikea och lyssnar på Love is a battlefield... Gud vilken deppig mening. Nej men den är skitbra ärligt, mycket minnen i den kan jag också säga... Pat Benatar är ju fan en klassiker, hon va liksom e av mina favoriter när jag va liten. Vissa lyssnade på Aqua, jag lyssnade på Pat Benatar och Taj Mahal...
Asså varför ska det vara så nedrans svårt med det fyra bokstavliga ordet för? Suck... Men nu ska jag va glad. Ja nu är Matilda glad. Visas att jag är måttligt seriös när jag kallar mig själv Matilda istället för Tilda också...
Lite skumt det där, ingen kallar mig Matilda längre känns det som. Hallelujah! Har många namn jag, Tilda, Tilla, Tilson (som enbart Yana kallar mig) Svampen, Fluffie, Storasyster, flummunge och säkert typ trögunge av Crille... Onödigt inlägg tycker vissa but nooo! Der här är kul. Igår va ju jag och Mollie på våran traditionella runda runt söder, va inne på Highlights och fick skit coola tröjor som jag idag råkade göra sönder... fråga inte hur. Men har hämtat två nya idag hihi. Så ni ska få bilder! Beware!


Haha bak och fram...
Be stupid for successful living står det. I like it!


Wiiiie!! Snart fyller jag år som Malin så fint har fyllt upp min kalender med. Ni skulle ha sett när hon fyllde år... seriöst min kalender va fylld men hennes jävla påminnelser om att hon snart fyllde år. "Glöm inte att Malin fyller år om en månad" typ :P


You turn on the light, but your smiles turns it off

Asså... jag är inte förkrossad, jag är inte helt förstörd men kan knappast säga att jag är överlycklig heller... Men eftersom jag känner mig själv rätt väl vet jag att i vanliga fall skulle jag säker va helt krossad just nu. Men nä... känner att det kommer bli bra ändå. Ger inte upp hoppet med det.
Men jag driver inte, ditt leende dödar mig. På ett bra sätt.
nu ska jag försvinna ett tag, behöver pianot. MEN! MEST BEHÖVER JAG HÖRA MIN MALINS RÖST. RINGA TILLA!!???<3

In a telascope lence when all you want is friends

Måndag avklarad! En dag närmare fredag haha. Måste säga att jag är grymt skoltrött just nu... Vet inte varför. Vill att nåt ska hända! Haha nåt positivt såklart men ändå. Vi hade musik hela dan, först sång teknik och sen musik teori. Vid ett kollade vi på några från nån musik folkskola nån stans i mitten av ingenstans. Dom va verkligen grymma!
Idag fyller ju Mollie pollie år så efter skolan gick vi runt på söder, gick in på highlights och dräcklade på massa grejer. (inte bokstavligen) Så grattis till Mollie men också våran käre farbror Douglas, den tredje musketören :)<3

See you soon- Coldplay
In a bullet proof vest with the windows all clost
All be doing my best i'll see you soon
In a telescope lence when all you want is friends




RSS 2.0