"Say hello to Anna" / "Say hello to the biatch"

Nu har Anna Ankas jakt grej börjat och bara för jag stör mig så mkt på henne är jag tvungen att kolla såklart! Ja, hon är säkert bra sidor men hennes inte så bra är hemska! Uschusch vad tycker ni om henne? Ska ni kolla?

Idag har det inte hänt så mkt alls, hade piano, åkte tyligen till Huddinge enligt Sigge...? (HAHA), köpte en liter påskmust och va på Bea! Vilket liv jag har :P Nej men jag har ett bra liv! Faktiskt, har ju bl.a världens bästa vänner! Har också ett nytt musik tips som fina Herta tipsade om, och har fastnat totalt! Nämligen Anna Ternheim! Här är några av mina favoriter.


Lyssna!
Pusspuss!

Haha lillasyster storebror, ibland blir jag så less på dig but i guess that's your job ;)


Våår älskade våår!

Idag när Emma, Frida och Jag gick av tvärbanan i Globen efter skoloan kom hoppet om att våran är här igen. Vi strejkade och gick utan tröja bara för att kanske ha nån chans att påvärka vädret, i guess it worked!
Skolan va bra idag, haha Sigge, Emma och jag köpte två jävla kladdkakor som vi tjockade i oss, blir så på tisdagar för någon anledning, kan va för vi måste täcka alla långa underbara raster (a)
Efter skolan åkte vi som sagt till Globen och hade skit kul. Puss på er fina människor! Nu är jag hemma och lyssnar på Snow patrol, (LOVE)
Bilder!




Med Emma finaste Wigfeldt <3



Sing your heart out

Vi gjorde det! Vi sjöng, vi spelade, vi stod där. Typ tre minuter utav våra liv som vi övat till i cirka två månader eller nåt. Har itne riktigt förstått det än det va större för mig än ni kan tro, för nu vågade jag. Pratar såklart om Öppen scen om ni itne förstod det ;) Har video som jag tänkte lägga upp, vll ni se?
Efter skolan åkte jag, sigge, ella, crille och björn till söder och fikade. Haha fikade delvis, flummade mest. Sen fick jag Pms attack så jag blev skit sut och allmänt sjukig så jag åkte till mormor och morfar och mötte mamma :P
Nu är jag hemma, vi har kollt på filmen Så olika, den va jättefin, rekomenderar.


Converse for the win!


My darlings lekte fjortisar...


aldrig fel med gratis VitamineWater!


Självkänslan som är för rädd för att visas

Man kan ju undra, vad beror det igentligen på? Man kan fråga sig själv hur blev det såhär vart fan försvann självkänslan? För mig är svaret du. Du tog den med dig. Vet att det inte är sant men ibland när jag tänker på det finns det bara ett svar, jag var inte bra nog, du var inte stolt nog, det var mitt fel därför är du borta. Borta är du ju i för sig inte men mitt förtroende för dig är klart borta. Även om jag vet att det inte är sant att jag inte duger så kommer tanken upp i huvet när jag ska visa alla att jag duger. Jag har liksom dig att leva upp till därför tvekar jag. Vet hur jävlans bra du var och är och om jag inte lever upp till dig kanske den där lilla biten av ånger i dig försvinner och du glatt och nöjt går vidare och säger, det var värt det, hon duger inte. Fan, det är inte så. Men om jag inte ska gå runt och undra vidare vill jag ha ett svar. Vad var anledningen till att du inte finns för mig mer?

Vad ska jag göra idag då?

Godmoron! Dagens planer är att duscha och tvätta håret, vänta tills älsklingen vaknar, träffa hnm (ingen aning vad vi ska göra vill kolla lite i stan höhö), åka hem och förhopningsvis äta våfflor, och sen på kvällen kommer Ella och hennes mama! Bra dag måste jag säga. Herregud imorn är det måndag vilket betyder öppen scen... seriöst... är skiiit nervös. Jaja nu ska jag börja med dessa planer. Puss!

Dom bästa av dom bästa.


Ibland vill jag bara slänga en pinne i huvet på er men i alla dom lägena älskar jag er stört mycket.
Pinne, Ipren och Svampen. That's us. Oavsett.


Don't hate on me.

I knew it. Visste att du inte kunde dra, vet att du behöver mig du skulle inte ha gömt dig på min gård annars och gett mig ett leende när jag tillslut insåg att du stod där. Tack. Du kom tillbaks.

Godafton gott folk! Har haft ännu en bra dag, delar har varit dramatiska men som sagt, du kom tillbaks så det är lungt nu. ;)
Hade piano idag, skönt att ha nåt att verkligen sträva efter, nåt som man kanske skulle kunna bli bra på. Har How to save a life i läxa, bara noter hihi lite svårt men grymt kul. Efter det tog jag med mig Björni, Ella och Crille hem. Vi hade jätte mysigt. Imorn blir det mys med finaste flickan Pinnen (ella).
Pusspuss! Juste! Sigge sjöng idag och massa andra, så jävla duktiga blev skit stolt! <3


Jag ska bli judendomens Jesus.

Fatta träningsvärken mina armar lider av! Shiiiet inte mysigt alls men lite mysigt att veta att mysiga sexiga muskler bildas i armarna ;) Oerhört bra dag idag faktiskt. Igår också i like this! Fortsätt så!
Efter skolan åkte jag och Ella hem till mig, och jag kom fram till att jag skulle bli judendomens jesus. Fråga inte hur vi kom in på det men vi gjorde hur som helst det. Jag masserade också mina näsa med en massage grej. Höhöh låter fel... min näsa vibbar fortfarande. Fan va fel det låter...Jaja ni fattar!
Tydligen har Sigge komenterat massor på bloggen så vi säger att det är fel med bloggen och itne bara att hon ljuger för att få mig att fortsätta blogga och må lite bättre.
Har SO prov imorn, hade ju plan att plugga, men kom på att Malinpalin har mina papper...-.- Wiie!
Kommer faila provet, med tanke på att jag blandar ihop lam och getter och jesus och Mose...
Bra där Matilda, bra där! Hejdö.

D A N C E T O S U R V I V E

Jag är glad och trött men saknar min älskling! Han svarar inte, så ring mig! Kom hem för typ 5 minuter sen, har haft dans. Gjorde skit cool koreografi, asså jag älskar Maria och hennes danser! Idag har jag varit jätteglad, tog tag i lite saker, löste det och fick ett väldigt äkta leende på läpparna. Det var Ellas tur att sjunga på lunchkonserten och var såkalrt som alltid helt sannslöst duktig, och på onsdag är det Sigges! Älskar er fina små saker<3
En sak som inte varit så positiv med dagen var att jag fick inte sjunga och det va profildag, tydligen har jag överansträngt mina stämband... :/ Så måste vila rösten vilket inte är så kul för nån som aldrig kan hålla käften.
Nej nu ska jag mysa vidare. Godnatt!


SIGGE<3TILDA

Chacha! Nu sitter jag med min prick Sigge pigge i min säng och lyssnar på lite coolish musicish ya know! HÖHÖ :)
Vi har köpt isglass, sommarkänsla i minus skit graderna förfan! Har inte laddat kameran än men snart så!
Nu ska vi flumma lite mer! Puss! ¨


B O U N C E


Vet att jag lagt upp detta klipp hur många ggr som helst men asså.. det är inte bara att det är en grymt underbart magisk grej men fatta va mycket minnen som kommer med filmen för mig!
Step up 2, bästa dansfilmen och filmen ever!


L I K E I P R O M I S E D

Hemma! Haft en rätt bra dag faktiskt. Va med mamma och kollade på en skiiiiiit cool men skum lägenhet, och vet ni vad? Vi fick den så snart flyttar vi igen! Vill faktiskt inte flytta för en gångs skull, älskad söder om söder ju! Plus att jag bor nära Crille, våran fattiga lilla inneboende :)<3
Sen åkte vi till Gallerian, åt skit äcklig lunch och fick hem lite smått och gott. Nu är Siggebby påväg hit! Nu får ni lite bilder tycker jag! Juste, funderar på att sluta blogga igen, inga läsare ju... Inga komentarer iaf :(



Finns det nåt godare? Svar, nej.
Dom hamnar alltid på fel håll även om jag roterar :/


Cardigan, HM


Mina efterlängtade strumpor! Hihihi


Armband och rosettt,BIKBOK
Köpte också ett par byxor på rea från Carlings men dom ville inte va med på bild, suck!
Nu ska jag ladda min kamera så ni får lite bättre kvalite på bilder framöver.
Puss!


Slussen!

PÅVÄG HEM! SiTTER PÅ TUBEN PÅVÄG HEM, FÖR NÅN ANLEDNING KAN JAG BARA SKRIVA MED CAPS LOCK... VISAR VAFVAD JAG GARHAR KÖPT OSV NÄR JAG KOMMER HEM! PEACE

L O V E


En vecka...♥


S Ö N D A G


Dagen ser ut så här! Ska åka med mamma och kolla på en lägenhet i Abrahamsberg vid 12 som forhoppningsvis blir våran! Sen träffa den lilla plutten åvan och ha kul med henne och Yougurt glassen i Gallerian. Så fuckin gott! Godare en glass och utan socker elr nåt sånt skräp. I love it!
Vet ni? Jag är känd för att vara en regäl pengar slösare, men nu! Jag har lagt undan 1000 spänn till New York i sommar när jag iställer skulle kunnat haft en ännu större shopping tur nu. Svider lite men det är det värt fan!
N E W   Y O R K   S O M M A R  2 0 1 10 !

Peace!


Solen skiner och jag är glad!

Idag har Clara tvingat med mig och gå högsta nivån för vuxna i modern jazz... Underbart men hur fan ska jag klara det? Hjälp.... Sen ska jag möta mor i Gallerian, och sen hem för att ha en sista mysig kväll med syster som far tillbaks till New York imorn :( Trevlarna! Ikväll kommer också Ella hem, en vecka har gått jävligt långsamt utan dig kvinna!

.... Nehep! Skoja bara nu har Clara ändrat sig igen, vi går på modernt/nutida istället. Bestäm dig! Men det blir bra det med! Bara jag får dansa.
Just nu sitter jag och groovar till John Mayer!   Men nu har jag inget mer roligt att skriva, min baby har vaknat så ska ringa och terra hnm lite ;) Hihihih!


John Mayer
Stop this train


Band of horses



The funeral



No one's gonna love you




Band of horses



The funeral



No one's gonna love you




Streets outside your window.

Du är nog världens största idiot men nte av det du gör elr kommer att göra utan av det du säger och tänker om dig själv<33

Finaste messet jag fått på länge.
Även om du inte fattar kanske. Även om du är en nonchalant idiot ibland så älskar jag dig.


Jag va jättearg.

Ursäkta för inlägget innan men jag var helt obeskrivligt arg men det är lungt nu! Är skrivsugen faktiskt men efter det här ska jag sleeeeeepa! Är så jävla trött nu för tiden... Dagen va bra, fram till eftermiddan då min arghet bröt ut. Och dom som känner mig vet att när jag blir arg, då blir jag arg. Efter skolan kom jag hem och hyrde New moon, det fick mig på bättre humör iaf. Så förbaskat trött på vintern... funkar verkligen inte i det här. Känner mig helt seg, seg och jätte seg... Give me soool, fick liksom lite hopp dessa få dagar av sol och lite värme! But no! Jävla PMS VÄDER! Nej nu börjar jag dampa igen... Jag vill sova nu. Godnatt!



No one can see beyond the darkness.
No one can see beyond my darkness.
No one but you.
If you don't get that, then what's the fucking point...?


Nej.

Nej det vet jag inte. Jag vet inte att du behöver mig. Kanske i vissa lägen när du står mitt i skiten men annars då? Det är bara bevisat att jag behöver dig mer än du behöver mig. Det är det som är så skrämande. Att veta att nån dag kommer du inte vara kvar.

Uppdaterar aldrig längre. Men har inget att skriva om.

Hotel song!

Tralilalila jag är glad idag! ;) Sitter och lyssnar på Regina spektors gladaste låt. Så grymt bra musik människan skapar asså! Idag va jag med Björnen lilla... Hihi:) Köpte en kjol! I know Matilda köper en kjol, typ ärligt talat första gången ska försöka hitta bild på nätet. Kom hem, åt middag med lite familje människor, heavy night... Men den var nog nödvändig... Anyway jag är på nåt sätt helt slut nu men det pirrar i min lilla kropp och är skit sprattlig så vill inte sova därför är det en ljuvlig tid att blogga och lyssna på musik ju!
Vet ni? Jag tkr jag har tagit saker för mkt för givet, eller nej det har jag inte men ibland inser man bara hur tur man faktiskt har, just nu syftar jag på mina fina vänner och familjen.
Singin in the rain igår va helt stört... har sett den 5,6 ggr nu men får gåshud varenda gång, inspererande som fan. Gaaah vad jag är glad! Seriöst palla deppa! Mår bara... deppigt utav det. Har liksom 5 syskon, alla helt anurlunda men ändå så lika, det är vi som betyder mest för varan det är vi som är vi. Kompisarna kan jag skriva många rader om,  men vill bara säga tack för att ni är ni.
Livet är bra, nu är det bra. Nu ska jag vara jag.





Bajs HM har aldrig alla deras kläder på nätet -.-
 Aja ni får se imorn när jag ska ha på mig den.
Godnatt ♥TheDreamer


Godnatt!


There goes my hero


Mjukisdag!

Jaaa, idag är det faktiskt det! (Har lärt mig att stava tll faktiskt :D) Har både idrott och dans så det är väl jäkligt smart att ha på rätt kläder från början? Vad ska ni hitta på idag? Skolan i guess...? Aja nu ska jag borsta mina små tänder, ta på en strumpa och bege mig ut i världen, måttligt kul vid 07.11 på moronen...


Pen paper and the black n white keys

Det va en gång en liten flicka. En liten flicka med ett stort brustet hjärta.
Hennes planer blev inte som dom skulle, dom försvann bort i en fejkade perfekt fantasi.
Hon använde våld, hon var arg, hittade ingen väg ut.
Hon slogs, hon skrek, men mest så grät hon.
En dag när det inte kom några mer tårar sprang hon. Långt bort.
På vägen hittade hon en penna. Hon sprang vidare, sen hittade hon ett papper, hon sprang vidare, sen hittade hon något med svarta och vita tangenter med ett ljud som lät trygt,
hon stannade.




How to save a life

Hatar vintern! Tror jag är allergisk mot den, blir skit deppig och trött och allt verkar liksom fel, vissa kallar det tonåren jag skyller på årstiden! Haha jag, Ella och Crille gjorde sönder min säng idag... öhm, fråga inte hur men kul va det iaf, mamma blev arg... HAHA! Det blir en lung kväll idag, har hyrt "Veronika bestämmer sig för att dö" som är mammas favoritbok som nu kommit på film och den värker bra, så ska kolla på den dricka te och sova tidigt tror jag allt. Måste plugga också, så det blir nog ingen tidig kväll ändå -.- Men solen var framme idag och igår! Så lite glädje sprids ju ändå!
Har haft piano idag också, fick How to save a life (tidlös låt) i läxa så har storm pluggat på den lite också.
Vet ni vad jag skulle vilja? Lägga upp massa låtar jag gjort eller nåt sånt, skulle va kul att våga, haha vilket skämt...? Anyway puss på er! Komentera mkt, blir så mkt rolifgare att uppdatera då ju.

♥The dreamer


Let her know that you know best, couse afterall you do know best
Try to slip past his defence
without granting innocence
Lay down a list of what is wrong, things you told him all along
And you pray to God he hears you, you pray to God he hears you


I'm back, for now

Hej igen alla fina, vet att det var evigheter sen jag bloggade men har inte haft tid eller lust. Mycket har hänt men nu börjar jag igen! Nu har jag inget att skriva om typiskt nog men ville bara säga att jag lever. Jag lever! Pusspuss!

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH!!

Glömde berätta! När jag och Ella gick på Hötorget idag fick vi lära oss en ny och en av dom sämsta raggningsreplikerna nånsin, eller kanske ingen raggningsreplik kanske mer som en försäljningsreplik eller nåt...

Kille i blommståndet: Eeey! Du tappade nåt.
Jag: Öhm va...? vadå?? (började kolla på marken)
Kille: A du tappa chansen.
Jag: Whoot??
Kille: Ja, chansen för en söt tjej som du att köpa dessa vackra blommor.

HAHAHAHHAHAHAHAH! Jag och Ella höll på att dö, men seriöst hur fantasilösa kan folk vara? Lite kul va det, roligare då dock... You had to be there!
Jaja det va det roliga idag, nattnatt nu ska jag kolla på DH!

Is that alright with you?

Skulle det vara okej med dig om jag bröt reglerna?
Skulle det vara okej med dig om jag bara försvann ett tag?
Ingen fråga om du skulle bry dig för det vet jag att du skulle men skulle du fortfarande stå vid min sida eller skulle du sätta dig i ett hörn och skaka av räddsla och inte kunna göra något? Även om du skulle vilja hjälpa mig skulle du kunna, eller skulle jag snarare låta dig kunna?
Svaret visste jag för några månader sen, svaret vet jag nu också men jag frågar ändå. Behöver den bekräftelsen.
Om jag inte har den så vet jag inte om jag kan kämpa mer, det kanske inte märks att jag kämpar nu heller men nu har jag börjat bygga på muren igen, den som inte visar att jag tänker på det.
Muren växer, klockan tickar, är det försent?
Oavsett sen där bekräftelsen så älskar jag dig.



Byebye

Samma anledning till att jag vill tillbaks till skolan är anledningen till att jag inte vill tillbaks.
Jag vet inte. Det kanske går ihop någon stans i mig hjärna.

Somewhere between unsure and a hundred

Gjorde jag ett misstag?
Det va månader sen nu men kan inte släppa det eftersom jag exakt inte vet hur det var?
Skulle kunnat ha allt jag önskat nu.
Men jag sabbade det, men var det för en bra anledning?
Oavsett att alla säger att jag inte ska slösa nån tid på dig vill jag slösa den tiden, när jag vetat vad jag haft och vad jag nu skulle kunna ha är det inte så lätt att inte tänka på det.
Men jag känner mig själv. Jag vet hur jag är.
Att läsa igenom gammla konversationer får mig att sakna det.
Nej nu ska jag sluta.
Vill bara veta, skulle jag slösa min tid?



Malin är vacker.

HAHAHHAHAHAHHAHHHHAHAHAHAHG

I'm so fresh!!

Oh my go oh my god! Jag är så fräsh, har inte tagit av mig pyjamasen eller duschat på hela dan och dörren har jag inte gått ut ifrån heller. Nu sitter jag med fru Snor/Malin i  tele, hon dricker te, det lät gott, vill ha te. Orkar inte.
Bajs på te! Imorn blir där emot lite mer händelsefull, ska träffa Ella och på torsdag Clara. Imorn ska jag äta pizza. Pizza är gott. Känner att jag inte har nåt att blogga om men blir liksom glad när jag får 13 besökare så... Ja... Hejdö!
NUSSE MOAHAHAHAHHAHA!!!!!!

-

Bara för sant...
elr vad tycker ni?

Men kom hem då för i helvete...?
Imorn har det gått exakt en vecka. Det är länge. Iaf för mig så jag tycker att du ska komma hem till helskottats sverige nu. Jag vet att jag hittar på egna små ord ibland men det gör inget. För jag är cool...
Jag saknar min dumma storebror som faktist är typ ett år yngre än mig hahahaha kommer aldrig sluta reta dig för det ;)
Borde nog sova lite nu men nej vafan vf det? Ser ingen bra anledning till det. Har tänkt på en sak, det här med blogg. En negativ sak med det är att man inser hur jävla dålig ens stavning är. Känns som dom röda små sträcken alltid kommer upp :S Woops!
Idag träffade jag Mollie, åkte hem till henne sen gick vi till ringen en sväng, åt på donken och dräcklade inne på SNS, dom har rea nu... Jag är inte pank... Inte bra för mitt blodtryck...
Vet ni vad jag vill ha? Ett par Timberland skor, haha sånna här gubbskor som man ska ha i skogen typ. Dom är bajsigt sköna och tycker dom är lite fina, ser dom däremot bara på killar och idag hittade jag ett par fast adidas innte på sns för 300 spänn! Dock bara i storlekar 41 och uppåt. Fan ibland måste det vara najs att va man.
Jaja, nu är kvinna! Tjohoo! Godnatt gott folk. Jag ska sova.
hehe jaa... för 2 000 spänn.
2 par tack! Host*

M is for music

Tingsek, World of it's own

Den där glädjen...

När tårarna rinner av lycka, när magen bubblar och man inte kan sluta le. Då är man glad.

2 veckor i sommar.
2 veckor jag aldrig trodde skulle hända.
Jag får åka hem!
Jag får åka till New york.
Nej jag vet att det inte riktigt är hemma men hemma är där man mår bäst och det är New york.
Jag får åka.
Jag fattar inte...
tårarna rann när jag åkta därifrån.
tårarna rinner när jag får veta att jag får åka tillbaks.
men ändå en helt annan känsla.

Men whooot!!??

What's with the snow people?? Älskar snö men nu har det väl ändå gått lite väl långt? Inte mycket man kan göra.
Vaknade iaf just, vi va ju på nån Release grej på Berns igår, aldrig varit där skit coolt ställe :)
Men jag och Yana tog oss hem rätt tidigt eftersom hon skulle va i studion vid 10 dagen därpå (idag) Måste säga att om jag kallar mig själv ett matvrak finns det inte ord för henne.
Yana- Jag vill ha makaroner...
Jag: Gör det då
...20 minuter senare....
Yana: Det va jävligt gott... vill du ha mer?
Jag: Sure.
Yana: Eller hur mkt är klockan vill inte äta så sent.
Jag: Tolv.
Yana: Aha okej....
5 minuter senare...
Yana: ÅÅhh vi har ju glass!!
Jag: Suck...
Jaa så ledde våran kväll, sen efter glassen fanns det mirakelesvist nyponsoppa... Oh no
Idag ska jag träffa Mollie, ingen aning vad vi hittar på :) Hörs sen

RSS 2.0