Sanningen som inte behöver vara sann

Vad ska man göra när den man behöver mest behöver någon annan mer...?
eller iaf när känslan av att det är sanningen finns.
även om det inte är så. ska man bara ignorera att det ibland känns så?


Det som kanske har gömt sig i tretton år...


Alltid samma sak...

"Gotta go, i'm calling on the hotell phone and it's to expencive."

" Alright love, i'm calling from the cell so i'll keep this short"

" Were running of to a gig but i'll call you later."

Är så jävla trött på ursäkter.
Så jävla trött på bortförklaringar.
Så jävla trött på att få ångest varje gång du ringer för jag är rädd att jag igen ska bli besviken av det du säger.
Är trött på dig.
Behöver inte dig. Men ändå behöver jag dig så det gör ont.
The fake smile ob my face is fading the laughter is suffacating me.




Street star 2010 med bästa Yammi<3

Ojojoj va trött jag är!
Kom just hem ifrån en lång dag med Yammi på Streetstar. Vi skulle ju göra lite reklam för Base23, så vi hade ett litet bord som vi gjorde skit snyggt och pratade med människor om Base. Och viktigaste så åt vi allt för många klubbor...
Det är jättekul att ha träffat Yammi igen. Vi träffades ju när vi va typ 7 på Rennies bröllop och sen sågs vi inte efter det, och nu av en slump går vi i samma skola! <3
Men aja, bilder och klipp får förklara mer.
Vårat ass coola base bord. Tror dom fattade att det va det vi representerade...
Det blev mycket skratt<3
LOVE<3
The battle
asså får damp! har massa klipp jag vill ladda upp men youtube dampar. dom kanske kommer sen...
puss<3

You make me smile

Ögonen glittar, hjärtat bankar, varje gång du går förbi hoppas jag att du ska stanna med mig och krama mig. Och när det väl händer känns det som jag sakta smälter.
Vad är det här? Vad gör man? Helt sjukt...

Alarm, snooze x4, FUCK! och nu... tid över

HAHA så har min moron sett ut, snooze har varit min bästa vän, allt för många ggr trodde jag och nu har jag tid över att blogga. Hur menar man nu? Jaja. Idag är det en väldigt speciell dag. Min älskade lillasyster Malin blir 14! Haha och jag är fortfarande 13... GRATTIS VÄRLDENS UNDERBARASTE SESAMFRÖ!<3
Men nu ska jag packa väskan. Har dans idag. Modern, gud så skönt.
Peace out<3

Hey ho let's go!

Nej rubriken hör itne ihop med inlägget men hellöö so what? Kom just hem från dansen, det va lite jobbit idag hade noll energi men försökte. Och nu har jag skit ont i halsen och hela kroppen. Ändå tvingar Crille mig till Stureby... när jag ätit. Livet är allt orättvist ibland fan. Det som inte är så orättvist är att det är fredag imorn. Wiiiee! Och på lördag ska jag och bästa Yammi göra reklam för Base vilket ska bli jättekul. Plus att vi kommer placeras med en stor godis skål framför oss som faktist är till för dom som kommer och lär sig lite om Base men det blir nog inte mkt kvar till dom... Aja det ska bli skit kul. Men nu ska jag äta lite, och sen ta mig ut -.- HAHA va ond jag är. Eller nej fan jag går ut utan vilja ju.
Chacha!!


I'm over it

ska inte låtsas att jag är arg och hatar dig när jag enkelt nog bara är besviken, sårad och ledsen på dig. igen.

på nåt sätt kanske jag kan skylla lita på mig själv, att jag ens hade tanken i hjärnan med att det betöd nåt när du började prata om det. men nej. du säger att du ville berätta för mig nu så jag inte blir besviken sen men vafan. det här är vad som har spinnat runt i min hjärna dom senaste veckorna, är redan besviken.

fatta. fatta bara att du sårar. hör. hör när du pratar med mig att min röst spricker och att tårarna sakta rinner istället för att bara säga "men det blir för dyrt, ringer dig sen." och lägger på.

bryr du dig ens? om du skulle det, varför får du mig att känna som en bortkämd idiot istället för att komme hit och hålla om mig?


Får mig att tänka på dig


Matt Weddle, acoustic version of Hey ya
Helt sanslöst bra. Har fastnat.
Den får mig att tänka på dig. Vet inte varför. Kan också va att det är dig jag alltid tänker på...?


If i aint got you

Måste säga en sak. Morden i midsummer är det tråkigaste programmet som existerar... Tyvär är det mammas top ten så det är vad jag kommer glo på timmarna framåt. Suck. Iaf! Hade piano idag, gick brabra. Inget mer eventfullt har hänt... Förutom att jag fyller år om typ 2 veckor! Wiiie! Och när jag får pengar ska jag pierca naveln. Ella gjorde det idag och sa att det inte gjorde ont men vafan, hon har ju fan ingen känsel och tycker inte att nåt gör ont så litar ännu inte på det men skiter faktist i det, vill ha det gjort! Har ju lovat att lägga upp lite bilder nu och då och har faktist glömt att ta några men dom kommer. Lovar. Men en låt får ni.
Min piano läxa.
If i aint got you, Alicia Keys
Some people want it all but i don't want nothing at all if it aint you baby, if i aint got you

Nicest thing

Har inte bloggat så mkt på sistonde. Men har ärligt inte haft lust. Har varit dö trött och har bara inte haft lust. Men nu ploppar det in ett litet inlägg. Idag är det tisdag. Ja... Idag är det tisdag vad mer kan man säga? Skolan va som vanligt, fast vi va ju i mina favo grupper så det va posetivt, på musiken skulle vi spela supremes och vicka på röven ass kul, sen efter skolan stack ella, sigge och jag till söder. Fikade, jag köpte overknee strumpor sen åkte jag hem och färgade håret. Det är nu typ en blandningen mellan svart och rött...? Är man skum så är man.
Och vet ni? Jag och sigge brukar ju gå runt i skolan och slänga upp ena benet åt massa håll, haha weird men iaf. Och idag skulle jag göra det rakt upp och fram och tog i lite för mkt och ramlade bak... Börjar inse vad Crille menar med att jag är universums klumpigaste... Oh well! Nu ska jag plugga lite.
Goodnight!


All i know is that, your the nicest thing i've ever seen
And i wish we could se if we could be something
I wish that you knew when i said two sugars actually i meant three
Basically i wish that you loved me...


-

Det sägs att man ska visa sina känslor. Men när man gör det blir man kallad bortkämd. Är trött på att bli lovad saker. Är trött på all förväntan och glädje som kommer med det. Är trött på att bli besviken när det inte blir så...
Visste att det skulle bli såhär. Vafan. Håll bara käften om du inte kan hålla vad du lovat.
Ett löfte leder till glädje- glädjen leder till förväntan- förväntan leder till besviken het som leder till krossad

Would you cross the darkest river for me?

Frågan är, är allt du säger sant? Frågan är, hur mycket skulle du verkligen ge upp för mig?
men oavsett det, så kom du tillbaks.
efter 3 månader och 10 dagar.
så kom du tillbaks...

Beware of damp inlägg

Snart... Malin är här nu hihi<3 Men sen kommer det ett känslomässigt damp inlägg. Ville bara varna er. Nu dampar malin för jag skriver och rör på bordet när hon ska måla naglarna. Pusspuss!

.


Fridays snuggle

Heej finaste ni! Är nu hemma och ska snart ta mig till Sigge och sova där. Myspys! Idag har jag haft en rätt så... våldsam dag...! HAHA! Nej men jag och Crille har fan blivit om syskon, slår varan hela tiden så har en del blåmärken. Han är fan starkare än han tror! :O AJJJAAJAAJ!! Efter skolan rusade Sigge och jag in till stan och köpte lite mått till kvällen men sen var det dags att dansa. Modern hade jag idag! Skojar inte när jag säger, det behövdes. Plus att vi fick göra mycket improvisation. Bara få tappa kontrollen och röra sig. Tror aldrig jag vågat röra mig så fritt förut. Det kommer hjälpa mig kan jag lova. Underbart. Men nu måste jag packa. Har dans med bästa Therese imorn! Wiiie har saknat henne<3 Världens bästa lärare.
Ha en mysig kväll. NU ÄR DET FREDAGSMYS! Eller som Linu säger, It's time for fridays snuggle!
jag älskar dig


Vad gör du här?

Vad gör du här?
Vad gör du där?
I min hjärna, i mina tankar.
Du hör inte hemma där.
Jag sitter på en bänk längst bort dit ingen brukar komma.
Fotsteg närmar sig mot mig.
Du sätter dig brevid mig. Kollar in i mina ögon och säger hej.
Du börjar prata om något. Nåt riktigt random.
Jag säger inte ett ord. Men jag dränker mig i dina ögon och tänker på vad det är för doft du faktist doftar, hur färgen på ditt hår reflekterar på ögonen och hur din mun rör sig när du pratar.
Sen blir det tyst.
Du tar min hand och sätter dig nära mig.
Så slutar det.
Men fortfarande tänker jag. Vad gör du här?




Nåt lite random jag fick för mig att skriva.

Vi ska plugga vi ska tvätta vi ska kolla på... detta...!

HAHAHAH sämsta rimmet i know men ftw som jag och ella säger (for the fuck)
anyway älskar känslan av att veta att man pluggat klart! Har matteprov på fredag vilket jag nu känner mig lite säkrare på. Har haft en bra dag idag. Började med spanska där vi faktist fick nåt gjort. Go figure! Resten av dan flög förbi och sen hade jag piano. Skulle ha musikprod sa jag ju men den börjar 3e februari. Hihi. Och nu har pappa just dragit, jag ska hänga upp tvätt, kanske duscha och kolla på SYTYCD.
Nightynighty!

The boy of my dreams

There once was a girl. A lonely lost girl. There once was a boy. A lonly lost boy.

På nåt sätt så hittade du mig. Du fick mitt självförtroende att stiga. Du fick min mage att pirra.
Sen försvann du.
Sen kom du tillbaks.
Men igen försvann du.
Nu är jag hel igen men inte du. Och jag ser det. Och jag sitter bara här med inget sätt att kunna hjälpa dig.
Tanken "tänk om" kommer upp i huvet hela tiden. "Tänk om saker hade sett annorlunda ut, tänk om jag hade litat på dig. Men tänk om jag hade gjort det när jag fortfarande inte vet om jag kan det." 

My boy. Your girl.
Even though i'll never show it.



Trött, hängig och sjurig

Dom adjektiven är jag just nu. Känns som jag håller på att bli sjuk eller nåt. Eller så är jag bara skol trött och alldeles sönder utvilad. Imorn har jag piano och musik produktion. Kuligt kuligt(: Sen på torsdag startar dansen igen. Så då kommer jag bli ännu tröttare men vet ni!? Snart fyller jag år. Födelsedagar för mig är skit kul. Oavsett om det är någon annans eller min. Och höjdpunkten är klart tårtan! Mina planer är följande. På fredan (dan innan) sover min lilla skrutt lillasyster här för att kunna hoppa på mig på moronen av själva dagen. Sen ska vi åka skridskor och äta lunch ute eller nåt. Sen träffa mammi och äta middag och gå på bio. Sen på söndag ska jag nog träffa Sigge, Ella och Crille eller nåt. Sen en liten familjefest här hemma. (: Haha fan va ego jag är men har tråk xD
Pallar inte blabbla vidare nu. Så pösspöss!

S O V A

Är helt slut. Har haft världens dag. Först sång i en timme och sen gitarr i typ tre. Ass najs. Sen försökte Crille tvinga med mig till stan men nej jag stack hem, pluggade, spelade och kollade på julshows skiten. Inga komentarer förutom det i inlägge innan. Efter en del deppande tog jag mig in till stan och mötte Crille, Ella, Isak och Björnen Björn ändå. Hade en låååång konversation i cirka tre kvart med en uteliggare om allt mellan himmel och jord, han friade till Ella och tyckte att jag va nästa musik staren, låg i trapphuset i Söderhallarna sen drog jag till St eriksplan och åt middag med familjen. Bland annat Rennie och Samson, två minuter efter dom kom spydde min lilleman så dom drog. Men sen kom Sarah och åt med oss istället så det blev lyckat ändå. Naaw stackars lilleman<3 :( MIN BARA MIN SAMMIE!!!<3 Hihi. Nu ska jag sova. Nu. Snart. Tror jag...
You gotta walk a thousand miles in my shoes to se what it's like to be me.
Eminen, Beautiful


Jag ska också kunna. Nån dag. I'm a dreamer. I dream och music.

Strike that .

Ni skulle få höra en av mina låtar. Nope. Såg just julshows skiten. Så nej. Ingen jävel ska få höra mig sjunga .

Estet för fan!

...jag borde plugga... men kom just och tänka på en sak som jag behövde skriva! Man kan ju inte va bra på allt liksom. Och just nu har jag grymt svårt för matte... NO med. Min hjärna tänker nog lite för mkt "Out side of the box" om man säger så. Musik däremot! Musik kan jag. Började nyss läsa noter och fattar faktist. Och har gått fram rätt fort ändå. Det som svider lite är att om jag ska komma in på Musikhögskolan eller få stipendium på Julliard måste betygen ligga högt som fan. Haha snackar om mina slutbetyg på gymnasiet och går bara i sjuan men vad kan jag säga? Jag är en drömmaren med höga krav på mig själv. Det som får mig att inte lägga undan datan nu och börja rå plugga matte är för att jag vet att om jag vill klarar jag det där jäkla provet ändå. För egentligen kan jag det bara att jag inte fattar själv att jag kan det. Som sagt. Estet för fan!

Herrejävlar!

Nu är det bestämt! Jag ska pierca naveln, öronen och näsan nästa månad. Haha! Gud va läskigt! Men jag vill så gärna och det är så jäkla snyggt. Japp... det är mitt och malins löfte tills vi blir fjorton... :S
Anyway borde inte blogga nu måste plugga. Ska ut sen. Hörs! <3

Till skolan!

Nu är klockan snart halv nio och jag ska börja ta mig till skolan. Profil dag idag (: Bra start på veckan. Det här ska bli en skit bra vecka!!! Efter skolan kommer jag bara hem så kanske bloggar då. Måste plugga sen ska jag träffa seb rennie pappa och mamma inne i stan och käka? Så ser min dag ut. Inte tid att visa vad jag har på mig men ny tröja från american apparel, jeans från zara, knokk och massa armband och saker runt armen.
Ha en bra dag!

M I N D A G I B I L D E R

Helluw! Kom just hem ifrån stan. Har varit där sen typ halv tio imorse höhö. Först träffade jag Sigge och Ella. Och sen bio med familjen. Men ni får bilder istället.
Mina fina töser<3
Sigge och min chaillatte!
Gott med macka (:
Ufo bild men wtf
<3
<3
VITAMINE WATER! Närmaste jag kommer till New York för stunden<3
Choklad är gott .
Snyggaste hattarna!
Vem fan säger att man inte kan ha kul på Hemköp i drygt en timme en söndags morgon??
/maniac<3

Vet ni vad jag önskar mig?

Att du kom på min födelsedag. Av alla mina 13 år har du varit med på två, kanske tre. Ska det vara så? Kan du inte ens hitta en dag om året att komma hit? Du frågar vad jag önskar mig till 14-års dagen? Svar, att du va med .

Kul kväll!

Hellö! Sitter och glor på paradise hotel. Slut nu :( Iaf, har spenderat hela kvällen här med Malin. Vad vi har gjort får ni inte veta.... hahhaha! Men kul har vi haft xD (oj va fel det där lät...) 
Mamma är på nån spelning på fasching. Haha uppträdaren är universums snyggaste kille och musiker. En som heter Gustav Karlström, typ 20 år? Men han har just gift sig (fuck) haha nä driver. Är lite smått flummig...
Imorn ska jag nog träffa SIGNE! Som kommit hem från en månad i paradiset Thailand! Och ella tror jag. Sen ska jag möta familjen och se avatar i 3d. Så det blir en snabbis med sigge och ellapella.
Måste plugga också. Oj vilket onödigt inläg. Tänkte kanske lägga in en video på nån av mina låtar imorn? Eller...? OM jag vågar. Aja godnatt!

Chillax!

Yo meckaflow! Hallelujah it's Friday! Så grym skönt. Första veckan av sista terminen utan betyg avklarad haha långsökt. Haft världens flumm dag idag. Eller bara på matten men ändå. All i say is " You touch my tralala, you touch my dingdong!" HAHAHAHAHHAHA! Lokal humor mellan mig och Malin som kommer hit imorn. Vi ska baka tårta! Haha eller köpa en? Men nej... nu fick jag ångest. Jag har godis och söt förbud tills min födelsedag... men kanske...
Ja, ikväll ska jag bara chillaxa som jag kallar det ;) Plugga lite faktist, fick ett litet läx sug (?) :O Vi skriver berättelser/noveller på svenskan vilket är ass kul och jag är i full gång så ska sätta mig med den.
Kanske bloggar mer sen. ♥the maniac

Morgoninlägg

Har 25 minuter kvar tills jag ska gå. Är helt klar förutom smink men vi får se om jag orka idag hihi. Ändå är jag rätt pigg för att vara uppe 07.09. Idag är det fredag! Woooho! Ska byta en koft jag fick igår sen bara åka hem. Tror vi har prov idag... och ärligt talat fattar jag inte ett skit. Help! ¨
Tråkigt inlägg blev det nu menmen. Cya

Set me free

Your my addiction your my drug
Your the one conatanly owning my thoughts
Set me free
Leave me be
Let me reach up tall
I'm down on my knees trying to make you se that i suffer
In a way that you can't see
Please just open your eyes for one second, to see that your holding me down

13 januari plus en månad!

Wiiiiie! Insåg idag att om exakt en månad fyller jag fjorton! Och snart blir min lillasyster Majin äldre än mig, som hon varit i alla dessa 13 år i för sig... Men ändå vill tro att jag är mognare än henne. Om jag är det kan ju diskuteras...
Haha! Aja. Ville bara få ut min glädje. En till sak. Jag är skit sugen på smoothie.
det var allt .

Ordinary people

I'm back! Asså den glada roliga människan. Haha har nog sagt det ett par gånger förut men det känns så klart i en när man gått runt och burit på en jobbig börda eller vad man nu ska kalla det och sen löser det. Börja om lite liksom. Har haft en jättebra dag idag. Hade första terminens piano lektion (: Och gissa vad jag fick i läxa? Underbaraste låten, Ordinary people med John Legend. Alltid älskat den, eller alltid älskat honom. Mamma och jag brukar sitta och droga hans musik och har alltid velat kunna spela den så det gör jag nu. Har också börjat läsa noter ännu mer. Jag fattade rätt fort måste jag säga. Och Ann ville att jag skulle försöka läsa den låten i noter och inte kolla så mycket på ackorden :S Men det går faktist bättre än jag trodde. Nu ska jag placera mig på min favo plats. PIANOT!
A true legend, John Legend-Ordinary people.
"Were just ordinary pople, no one knows which way to go"






Lite random bilder.

Allt jag skulle kunna säga till dig

Just nu beter jag mig inte som din syster, just nu beter jag mig inte som din bästa vän. Just nu beter jag mig som nån som skulle vilja bete mig som det men är rädd. Rädd på hur du ska reagera för det är din åsikt som betyder mest. Rädd för att börja iaf. Men det skulle inte bli så här, så innan det går för långt ska vi fan göra det här till det vi planerade att det skulle vara. Men innan det måste jag öppna mig det vet jag.
Kommer ihåg när vi blev så här tajta, vi lovade varandra att inte sluta bry oss. Och även om vi brutit vänskapen ett par gånger så höll vi fortfarande vad vi lovade. Och innerst inne kändes det så jävla tomt utan dig. Och vill aldrig känna mig så tom igen. För jag behöver dig. Men känns fel att du ska behöva dra ut allt ur mig och få mig att snacka. För vill inte att du ska må skit igen när jag ser att du mår bättre. men sanningen är att jag vill att du ska göra det. men orkar du verkligen det?

Älskar dig <33

The runaway dancer

Det hjälper inte att blunda. Det hjälper inte att springa. Men hur fan kan man få modet att hålla ögonen öppna och stå still när personen som alltid hållit en kvar på nåt sätt är längre bort än vanligt?

Får börja dansa nästa vecka iaf. Skönt. Behövs grovt.

TELL ME THERE'S A WAY TO BEAT THE MONSTER

.

design

Ny design, tycks? Blev rätt nöjd, men vi får se hur länge den är uppe ;) Nu ska jag sova, nattinussan ;)<3

-

Det är så jävla lätt att bara springa iväg. Ha det bra i några dar och känna känslan närmast till lycka. Men tyvär kommer det man jagas av fram till dig. Och då är du fast.

Första skoldagen idag... Menar inte att låta som världens själmords benägna olyckliga människa nu men är så jävla trött på allt skit. Obeskrivligt trött. Saknar dig jag inte borde sakna, saknar den jag haft vid min sida så länge jag vet, vet att jag har kvar personen men känns ändå som personen är längre bort nu. Eller så är det bara jag som är längre bort från vekligheten.

 

 




fan vilket vrak jag är .


Jigsawpussle <3

Jag kommer inte skita i dig, även om du säger att du vill det som kommer jag inte det. För jag vet att du faktist inte vill det heller. Vi är rätt lika på det sättet, vi säger att man inte vill lägga ens problem på den man bryr sig om, ändå säger du att du snart ger upp på allt och alla. Ändå stänger du inte av mobilen och slutar skicka sms till mig om hur du mår. Du behöver lägga det på nån, och i det här fallet är det jag. Och jag vill att det ska vara så.
Men som jag väldigt poetiskt sa till dig " Att förlora nån är som en pusselbit som lossnar från ett pussel. Ibland kommer det tillbaks ibland inte. Men ibland måste man bara gå vidare och börja på ett nytt pussel och börja på det istället. Man kan leta och hoppas på att biten en dag kommer tillbaks. Men då missar du vad nästa pussel har att ge..."

du säger att du inte kan skita i nånting som har med mig att göra, säger exakt samma till dig. älskar dig.

Nej nu ger jag upp med denna dag

Hihi somnade just i typ en halvtimma, men borde verkligen gå och ta en dusch. Och sen sova tror jag. Börjar ju skolan imorn.
godnatt!

Så många man förlorat

När man förlorar nån man älskar, oavsett om det är en familjemedlem eller ens bästa kompis känns det som en liten pusselbit ur en bara lossnar. Lossnar och vandrar bort. Även om man nekar det själv så hoppas man alltid att den pusselbiten ska komma på plats igen, hitta tillbaks. Ibland gör dom det, ibland inte. Och dom som kommer tillbaks gör man allt för att inte sabba upp det med igen. Men sen så kommer nån in i ens liv, nån man har jättekul med men ibland går det lite långt. Man känner inte igen sig efter ett tag och tillslut blir det bara fel. Det finns ingen att skylla på förutom sig själv. I ett sånt läge är ordet "nej" värt guld, om man inte kan säga nej sabbar man allt.
Så här kan en situation se ut. Den andra kan se ut som att man går för långt nån gång, sabbar allt men ändå svarar vännen på telefonen när man ringer och inte kan sluta gråta. Det är äkta vänner.



Don't let me go


Trött...

Jag är så jäkla trött! Sitter och kollar på DH och mer händelserik kommer nog inte min dag vara. Vi gick och la oss vid sju i morse och vaknade 12 så det blev inte mycket sömn. Och imorn är det skolastart... är inte redo. Fram till igår va jag hur ledig som helst men sen kom alla jäkla känslor ikapp, alla saker som inte är avklarade från 09 och saker som hänt under lovet. Och jag vet verkligen inte hur det blir, ingen aning. Och det är nog det som skrämmer mig. Men ska möta Malin imorn och åka med henne så det är iaf bra.
Tack för alla frågor igen, blev jätteglad så det är bara att fråga på mer.
Ska äta nåt nu. Ha det bra
Mysmys!

Svar på frågorna (:

Postat av: eeeeeeeelin

yeeeee, hur gåre me gitarren ? vi kanske kan lira tillsammans nån da :) jag är helt hyfsad hah, men puss på dig :* <3

sv: Haha jodå det går bra! Klart vi ska lira!  Du är säkert tiotusen ggr bättre än mig men ändå! (: puss<3

Postat av: EBBBBBBBA

hur mår du? :)

sv: Jag är lite smått trött men mår finfint! Hur mår du själv? (:

Postat av: m

Varför är jag bäst? nä örlåt Tilla! Men vad ska jag fråga? Känner ju dig RÄTT så väl......
Om du fick 3 önskningar vad skulle du önska dig då? Puss<333


sv: Haha hej Malin ;) Men hihi du känner ju mig bättre än någon har du ju visat ;) hihi.
Tre önskningar?
Att dom jag älskade skulle må bra, asså skit bra.
Att slippa allt skit.
Och allt kunna säga emot och skrika...<333
Postat av: WILMA [fotoblogg]

vad fick dig att börja blogga? :p
och vem har tagit bilden här uppe?;) sjukt fin kvalité, skärpa, toning, osv. :)

sv :Jag vet faktist inte, har alltid älskat att skriva noveller och allt sånt, det va så jag fick ut mkt känslor så då fick det bli en blogg utav det (: Bilder är tagen av min förra pojkvän, men jag har redigerat den på Picasa

Postat av:

Heey beb gissa vem som e inne på ipoden?! Min iPod är en freaking data :D:D meen anyway, om du fick åka tbx i tiden i en timme var skulle du åka o göra o säga osv ?? PZ ouut <3


sv: En timme... skulle nog inte ha skickat ett sms jag skickade för cirka en timme :P


Postat av:

vad dansar du? :)

Jag dansar, modern/nutida, jazzfunk och ska börja på balett.


2010-01-09 @ 15:52:01
Postat av: Mellie

sv: klart! ehmm, favorit affär (jag vet redan men ndå), favortit plagg i garderoben?
favorit mat? :)<3

sv: SNS for sure, eller american apparel. Mina adidas mjukisar tror jag. Potatisgratäng! haha(:<3

Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

har du bloggat länge :)?

sv: Sen 2007 tror jag (:

Postat av: Ella Schwarz Tryggestad

Vill du tågluffa med mig ?

sv: Haha adå ;)

postat av: Boris
;)
Fortsätt så här (Y)!

sv: haha adå det ska jag! :D

Postat av: Ella Schwarz Tryggestad

Hur varm var det på Mallis?
höhöhöhöhöh

sv: HAHAH  I <3 your svenska ;) på sommaren blev det upp till 45 annars runt 20 kanske?

Postat av: Ella Schwarz Tryggestad

Om du blev fast på en öde ö, vilka tre saker/människor hade du tagit med dig? :)

sv: Skulle ta med mina närmaste vänner tror jag, eller kanske nån familje människa? Ingen aning :P
Och min ipod, ett piano och ett block och en penna

Postat av: Ella Schwarz Tryggestad

Favoritgodis ?

sv: PLOPP!!!!

Postat av: Ella Schwarz Tryggestad

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
hihihihihiih

sv: Hihi en kanin ;) HIHIHIHIHI vad önskar du dig?


Postat av: Ewezi

favoritblogg?

sv: mina vänners läser jag ju mest,dom som är länkade typ.


Postat av: Ludde

Bästa känslan?? Najs bild föresten (jag tog den hihi) :P <3


Sv: När man känner sig älskad av den man vill vara älskad av tror jag. Haha i know ;)<3
Postat av: Liiv

Vad fick dig att börja blogga? :)


sv: som jag skrev där uppe behövde jag ett sätt som jag kunde skriva allt jag ville från känslor till allt möjligt så jag började bara (:
Postat av: anna ♥

vad tkr du om låten på min blogg? :D

Den va väldigt bra faktist! Tack för tipset :D

Postat av: Lova Söderström

Hur länge har du haft blogg? :)

sv: sen 2007 (:

TACK FÖR ALLA FRÅGOR! BARA ATT FRÅGA PÅ I FORTSÄTTNINGEN :)

Frågestund!


TÄNKTE ATT DET VA DAGS FÖR EN TILL FRÅGESTUND!
FRÅGA VAD NI VILL!


Fundering...

Hehe har fått några som vill att jag ska lägga upp en video på när jag spelar nån av mina låtar elr nåt... höhö ja... det kanske kommer. Hehe snart vågar jag nog det.

Hallööö?

Jag har verkligen noll blogglust för stunden. Känns som jag har noll besökare, noll komentarer och helt enkelt en sugig blogg -.- What to dooo? Vad vill ni ha mer folket? Ge mig lite blogglust? Mer komentarer! :D


Till två av dom viktigaste för mig

Vet inte vad jag ska göra.

Vet inte vad som kan göra det bättre.

Vill så gärna hjälpa.

Igentligen fattar jag att jag hjälper med att finnas och jag tror på dig när du säger det.

Men det hjälper inte mig.

För i slutet av dan ligger du fortfarande i din säng och gråter.

Gråter och messar mig.

Där emot så när jag tänker på faktum att det är mig du messar känner jag världens värma.


Sen tänker jag på att du behöver messa mig och då känns det som världens is berg i hela kroppen.


Älskar dig. Du förstår kanske inte det så mycket som du borde.


Men vi klarar det. Du&Jag

(Inlägget är skrivit till två olika personer, men orden passar in på er båda två)


Att lita på dig

Vill höra från dig hur det är. Inte från Facebook. Vill att du ska ringa mig, även om jag igentlgen borde skita totalt i dig. Men när du sa att jag va din aldra bästa kompis så trodde jag på det. Och vill fortfarande tro på det. Det ger mig hopp om att jag kanske inte gjort samma misstag igen. Att lita på dig. Det får mig att tro att jag kanske inte är så korkad som jag varit innan. Varför måste du betyda nåt för mig? Efter allt borde jag väl fan hata dig? Varför kollar jag då var tredje sekund på mobilen efter nåt missat mess eller samtal från dig då?


Angående minnes bilderna

Observera att jag verkligen inte la upp alla bilder från viktiga minnen under 09. Inte ens hälften ligger uppe där. Men bara till alla er som vet att vi har minnen tsm. Ni förändrade helt klart mitt år. Och är jätte tacksam för det. Tack för alla fina minnen. Kärlek till er ♥

VILLL HAAAA!


Asså varför ska det va så dyrt med mjukisar? Eller iaf dom jag vill ha.
Har hittat dom perfekta, perfekt material och allt.
Men dom är Nike och kostar 500 spänn... rätt mkt igentligen...
Men vill haaaaaa!
Fast givetvist ska dom va större än dom som är på bilden.


Vet ni vad vi gjorde idag...?


Vi fastnade i Ellas hiss i cirka en halvtimme...


Men vafan vi hade kul ändå!


Sen fikades det på Tullys med Björn

Det var min dag, imorn ska det köpas jacka och sen middag hos Filippa!
Sen på Fredag vet jag inte, Ella är inte ledig, inte Malin heller. Men... Ipren maybe?
Och på Lördag ska jag till Malin! Äntligen.
Och på söndag ska vi till Ella igen.
That's it!


Behöver min Malin. Nu.

 

Goodmorning sunshines!

I'm Awake! Crille väckte mig dock men ändå :D Vi ska till Ella men hon är inte vaken men wtf vi kan åka ändå :)
Imorn måste jag köpa jacka... Har inget bra vinterjacka höhö. Juste, sa jag att jag såg Avatar igår? Det gjorde jag iaf, den va riktit bra faktist. Fast skulle velat se den 3D istället. Menmen men den va bra iaf. Har blivit kär musiken, skit härlig och skum.
Ella har stängt av mobilen -.- tror hon fattade att vi skulle väcka henne annars :P So now we wait...
Så ser min dag ut, vi hörs ikväll! Ha en bra dag


Tänk att...

... du kom tillbaks... känns som jag bara levt i en stor mardröm som inte ville försvinna. fick höra att den skulle försvinna, innerst inne visste jag det men höll på att ge upp. Sen... 4 månader och 10 dar senare sitter man i och monterar ihop en tv med dig och flummar galet. som det ska va.
har saknat dig skitunge! du skrämde livet ur mig! don't leave again...?


Minnen 09...























Vet ni hur många jäkla minnen som kommer upp när jag kollar på dessa bilder, lyssnar på låtarna.
Många.
Men nu är det över, nu är det bara minnen. Vilket jag är glad över. Och nu kommer det nya minnen.
har lärt mig mkt det här året. Den viktagasta va att...
...aldrig lova om man inte kan lova sig själv att hålla det.

Kärlek<3


I'm off!

Eller om typ 20 minuter hehe :) Ska möta Crille och sen åka till Ella. Vi ska ha film dag sen ska jag träffa mamma i stan och gå på bio och lite sånt. Jag har börjat ta bilder hela tiden så det kommer mkt bilder, outfits osv, vilket jag tkr är grymt tråkigt höhö men vadå kul med bilder ;) So... så här ser jag ut idag =)


Tröja från JC
Malins jeans hihi (:
Linne från Gina och halsduk Bikbok


Pinnen, svampen och the ipren

Vilken mysig dag jag har haft! Har som sagt varit med Ella och sen kom Crille (: Våran plan va att shoppa... det gick ju bra? Nej kom inte hem med ett skit höhö! Så efter massa utskämmning och flumm på alla möjliga affärer åkte vi hem till Ella. Haha vi fick Crille att kolla på Gossip girl ;) Moahahah! Vi har hypermysit. Och kom på världens bästa namn. Jag är svampen, för jag har lokal sinnet av en svamp, Ella är pinne för samma anledning och Crille är Ipren... ingen jävla aning varför där emot.
Aja nu ska jag blunda, vi ska ha film mys imorn :D Sen bio och äta med mammi. Men lite bilder får ni självklart.

  

Svampen och Ipren<3

Hörs imorn!


Hihi privat väckning från mitt håll (?)

Har sovit som en kratta inatt... -.- Min mobil pep hela jävla tiden så varke gång jag va påväg att somna pep den och jag kunde såklart inte låta bli att kolla :P Men nu är jag vaken och känner mig rätt så pigg. Nu ska jag bara försöka få upp Ella så vi kan ses hiih. Har redan väckt en viss människa så ska låta henne sova liiiiiite till kanske? Så snäll är jag! Ser ut som en jättemysig dag idag, solen skiner till och med och mitt hår är plattat xD

HAHAHAH! Nej nu ringde jag och väckte henne :P Hihi! Aja nu måste jag duscha :P


Life has it's upps and downs

Som sagt, livet har sina upp och ner delar men just nu känner jag mig jävligt högt upp. Och ska gör allt för att stanna kvar där.
Imorn blir iaf en bra dag, ska ha mys dag med Ella pella den snälla ;) Kommer ta massa bilder som ni får på kvällen eller nåt.
Måste bara säga en sak. Om ni väntar på att nåt ska hända, om ni längtar och längtar så ni mår skit av det men ändå finns det en chans att det kommer hända. Ge  inte upp på det hoppet. För känslan när din längtanen är slut är så obeskrivligt underbar. Lovar.
Tycks om nia designen föresten? Blev rätt så nöjd ändå. Nu ska jag sova. Puss på er och sov så sött!


Life no seems crystal clear again


H.A.P.P.Y!

Vet ni hur glad jag är just nu eller!? HIHIHIHIHI!


Blivande missbrukare av One tree hill...?

Är trött på jullov nu! Eller är rättaresagt trött på att vara pank på jullovet... Mitt barnbidrag gick liksom åt till julklappar förra månaden -.- SKIT! Imorn får jag iaf träffa Ella, hon får muntra upp mig. En till sak som suger är att jag började just kolla på One tree hill på datan, (hittade nån sida :P) men man får bara kolla på ett avsnitt per dag -.- Jag som tänkte bli missbrukare av det ja. Anyways. Ska läsa nu. Fryser som bara den och är seg kanske håller på att bli sjuk? nejnej usch!

This where i've been, somewhere between unsure and a hundred




Har inte berättat vad jag fick i julklapp men vill berätta om en sak.
Jag fick ett fotoalbum. Fylld med bilder från familjeträffen hos pappa i somras.
Den trippen va verkligen speciell.
Fick reda på saker jag inte visste, saker ingen annan vet. Inte nån.
Men vill kunna berätta allt om vem jag är för dom som står mig nära för är ärligt talat stolt över det. Men hur fan gör man det?
Mycket tårar, men mycket skratt.
Det blir så när man är runt dom man älskar mest, dom som gjort dig till den du idag är.
Helt sjukt egentligen. Hur man kan älska några, hur man kan känna några så jävla mkt även om dom lever tvärs över atlanten i ett annat land.
Saknaden sprids igenom min kropp som en fuckin el chock.
Ögonen fylls med tårar, men inte negativa sånna.
Blir så galen på att det finns så mkt mer där ute, utanför ens egna lilla bubbla.
Möjligheter, drömmar som kan bli sanna osv.
Behöver kärlek, behöver vara runt människor som älskar mig för mig.
Som gör mig glad.
Tro inte fel, jag älskar mina vänner och min sverige familj oerhört obeskrivligt mkt<3
Men jag behöver min familj.
Speciellt nu. Vill dit nu! Nu nu nu!
Ta mig bort, ta mig dit


Jävla skit!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHGRRRR! Jag är sur . Bråkade med mammi och gjorde sönder min mobil laddare som jag just då skulle använda. Så snart kommer mitt batteri va slut utan möjlighet att ladda den. Tills imorn då jag köper en ny. Vilket betyder att ännu ett löfte blir sabbat.


Så här ser man ut idag


Nu ska jag ut, ses sen!


Mina dagar


Känns iaf grymt skönt att va hemma, behövde komma hem. Har varit hos pappa några dar med älskade bror min. Sen åkte vi till Nyköping till nåra vänner och firade nyår kom hem idag.
Men bilder får förklara mer.

 


Höhö inge bra fotograf är jag men älskade färgerna


Min älsade bror<3


Sen kom nyår! Mysig middag

Hahaha det blev mkt flumm i snön vid klockslaget.
Jag och min nya lillebrur Herman! Världens coolaste :D


Ja... Jag och finaste Hedda. Haha vi brydde oss inte ett skit om utseende på denna bild.
Vi låg i snön med mjukisar hela kvällen. Inga fest kläder för oss inte!


Dagen därpå va vi trööööttta! Och parkerade oss framför tvn med älskade MJ<3


På tåget!


Gråt, skrik och känsla, inget negativt

Nu start, ny början, ny jag...
Klockan är 21.47 på första dan av 2010 och jag känner mig inte det minsta ny, ändrad och en ny start känns det inte heller som. Ont i magen, dålig dag kanske. Men nej vafan. Så kan jag inte heller säga för dom dåliga dagarna blir allt fler så då är det ju inte bara en dag. Skulle inte skriva det här på bloggen men är som sagt för feg för att få ut det muntligt, speciellt för den perseonen jag helst vill gråta hos, prata hos och få ut allt hos. Och der värsta är att jag inte vet varför kan man inte göra nåt åt det. Förutom att när jag sitter där framför personen med stirrande ögon på mig som säger "Tilda öppna upp bara" gör jag faktist det. Kanske inte helt men bättre än det här. Det är modet att ta steget dit som inte går.
Gud, tänker för mkt! Det här ska bli ett bra år, vilket involverar gråt, skrik och känsla för min del. Inte ¨å negativt för mig faktist


Till nån av er
Du är värd en förklaring, du är värd allt såklart men en förklaring också.
Jag ljuger inte när jag säger att det är dig jag kan säga allt till.
För det är det, det är dig jag litar på.
Men det är så äckligt svårt att komma till dig och prata när jag inte ens vågar inse själv hur jag mår.
Men ändå, du är min aldra bästa kompis, och om du inte vet hur jag mår är man ju liksom lite fast.
Jag vet att du vet att jag inte mår toppen, men anledningarna till det då.
Men vill berätta! Vafan är fel på mig liksom.
hjälp mig?
orkar du orkar jag .


RSS 2.0